banner47

Yılın Annesi Sevilay Yılmaz Oldu

Gemlik Kent Konseyi, ilçede yılın annesi olarak Sevilay Yılmaz’ı seçti.

Yılın Annesi Sevilay Yılmaz Oldu
banner3

Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Düğün Salonunda Kent Konseyi Kadınlar Meclisi ve Engelliler Meclisi ortaklaşa Anneler Günü kutlama etkinliği düzenledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Engelliler Meclisi Başkanı Ahmet Gazi Memiş ve Kadın Meclisi Başkanı Jale Tan’ın da yer aldığı etkinlikte, yılın annesi Sevilay Yılmaz’a sertifika, plaket ve fincan takımından oluşan hediyeleri verildi.

Çocuğu olmadığı için Çocuk Esirgeme Kurumundan 6 aylık bebek iken kız evladı alan Sevilay Yılmaz, Nilay ismini verdiği bebeğin 2 yaşına geldiğinde engelli olduğunu fark eder. Birçok kişinin çocuğu geri vermesi konusunda baskısına rağmen, Nilay’ı vermeyen ve 8 yıldır tedavisi konusunda hiçbir özveriden kaçınmayan Sevilay Yılmaz, yaygın gelişimsel bozukluklardan otizm teşhisi konulan kızına sahip çıkarak, Gemlik’te yılın annesi olma ödülünü hak etti.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, özel çocukların bize Allah’ın bir lütfu olduğunu vurgulayarak, ülkemizin içinde bulunduğu durumda birçok belayı savmasında da bu özel çocuklara yönelik çabaların ve karşılığında alınan duaların büyük katkısı olduğunu söyledi. Sevilay Yılmaz’ı ve tüm özel çocukların ailelerini tebrik eden ve sabır dileyen Refik Yılmaz, Belediye olarak da özel çocuklara ve vatandaşlara yönelik hizmet, destek ve yatırımları sürdüreceklerini kaydetti. Anneler gününü de kutlayan Refik Yılmaz, Sevilay Yılmaz’a hediyelerini takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER