banner47

Koza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Gönül Köprüsü

İlçemiz Koza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü, Uygulama Anasınıfı öğrencilerini Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Bursa Ali Osman Sönmez Huzurevi ziyaretine götürdü.

Koza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Gönül Köprüsü
banner3

İlçemiz Koza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü, Uygulama Anasınıfı öğrencilerini Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Bursa Ali Osman Sönmez Huzurevi ziyaretine götürdü. Huzurevi sakinlerine çeşitli ikramlarda bulunan minik öğrenciler şiirler okuyup şarkılar söyleyerek büyükleriyle birlikte neşeli dakikalar geçirdiler ve büyüklerini de kendi okullarına davet ettiler.

Ziyaretten çok memnun kalan Huzur evi yönetimi ve sakinleri okula iadeyi ziyarette bulundular. Okulun bölümlerini gezen misafirlere Değişim Güzellik Merkezi’nde öğretmen ve öğrenciler tarafından kişisel bakım yapıldı. Daha sonra El Sanatları Atölyesinde dokuma tezgâhları gezdirilip Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı tarafından öğle yemeği ikram edildi. Yemekten sonra öğretmen ve öğrenciler tarafından çeşitli hediyeler verildi. Duygulu anların da yaşandığı gezide ilgiden memnun kalan büyükler gözyaşlarını tutamadı.

Huzur evi yönetimi de gösterilen misafirperverlikten çok memnun olduklarını dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 20:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28