banner47

Veda Ziyaretinde Refik Yılmaz'a ve BUSKİ'ye Teşekkür

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Zeytin Hali Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Çiçek, uzun yıllardır devam ettirdiği görevini önümüzdeki hafta sonu yapılacak olağan kongrede bırakacağını belirterek, bugüne kadar verilen hizmet ve destekler adına Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve BUSKİ yetkililerine teşekkür etti.

Veda Ziyaretinde Refik Yılmaz'a ve BUSKİ'ye Teşekkür
banner3

 Genel Sekreter Osman Mete ve Yönetim Kurulu üyesi Rahmi Sarıca ile birlikte Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Adem Çiçek, Zeytinciler Sitesinde bulunan 90 zeytin üreticisi ve tüccarın en büyük sorunu olan, içme suyu, kanalizasyon, yağmur gideri gibi alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a bu konuda gösterdiği duyarlılık, çevre düzenlemesi gibi çalışmalar konusunda teşekkür edip, BUSKİ yetkililerine de minnettarlığını belirten Çiçek, yeni gelecek yönetime de destek vereceklerini kaydetti.

   Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da bundan önceki uyumlu çalışmalar adına Adem Çiçek ve yönetimine teşekkür ederek, başarılarının devamını temenni etti. Gemlik Zeytin hali Toptancılar Sitesi Olağan Genel Kurulunun 14 Mayıs Cumartesi günü Saat 13.00’te yapılacağı açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2016, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28