banner47

Gemlikli Judocular Tatamiyi Salladı

Gemlikli Judocular Niğde’de yapılan ve 46 ilden 350 sporcunun yarıştığı Türkiye Okullar arası Judo Şampiyonasında önemli dereceler elde ettiler.

Gemlikli Judocular Tatamiyi Salladı
banner3

Gemlikli Judocular Niğde’de yapılan ve 46 ilden 350 sporcunun yarıştığı Türkiye Okullar arası Judo Şampiyonasında önemli dereceler elde ettiler. Aynı zamanda Gemlik Belediye Spor bünyesinde de spor yapan Judoculardan Gülcan Özdemir 32, Rukiye Okur 36 ve Ahmet Güneş’te 42 kiloda Türkiye şampiyonu oldular. İsmail Yıldız ve Ahmet Kılınç tarafından çalıştırılan Judocular ayrıca iki Türkiye ikinciliği 3’de Türkiye üçüncülüğü elde ettiler.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı, Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar ve yönetim kurulu üyeleri İbrahim Baki ve Turgut Durmuş ile birlikte ziyaret eden Judocular, hedeflerinin Türkiye Şampiyonluklarının devamının ötesinde uluslararası düzeyde de şampiyonluk olarak açıkladılar. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Spor Yöneticileri, Antrenörler ve sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamı temennisinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2016, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER