banner47

Gönen Parkurunda Gemlik Sesleri

Gemlik Şahintepe Motor Sporları Kulübü, Gönen’de düzenlenen Türkiye Moto Kros Şampiyonası 2. Ayak yarışlarında büyük bir başarıya imza attı.

Gönen Parkurunda Gemlik Sesleri
banner3

Gemlik Şahintepe Motor Sporları Kulübü, Gönen’de düzenlenen Türkiye Moto Kros Şampiyonası 2. Ayak yarışlarında büyük bir başarıya imza attı. Türkiye ve Doğu Avrupa Şampiyonu sporcuları Şevki Şevkiev ile Türkiye 3. Sü olan Şahintepe Spor Kulübü başarılarını Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile paylaştılar. 250 cc genel klasmanda iki tur sonunda birinciliği elinde bulunduran Şevki Şevkiev motorunun bozulmasına rağmen zorlu Gönen Parkurunu da 3. Olarak tamamladı.

Gemlik Belediyesi ve Gemlik Belediye Spor’un katkılarıyla Türkiye Şampiyonasında renk getiren sporcularla yer alan Şahin Tepe Spor Kulübü Başkanı Birol Çelik, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar’a teşekkür etti. Yönetim kurulu üyeleri ve sporcuları Şevki Şevkiev ile birlikte Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Şahin Tepe Motor Sporları Kulübü Başkanı Birol Çelik, “Gemlik Belediyesi ve Gemlik Belediye Sporun büyük katkılarıyla 7 ayaktan oluşan zorlu Türkiye şampiyonasını dereceler elde ederek devam ettiriyoruz. Gemlik’in adını başarıyla ve centilmence duyurmak için çabalıyoruz. Avrupa’nın ve Dünyanın en önde gelen sporcularından olan Şevki Şevkiev’de bizim sporcumuz. Gönen Parkurunda da motorunun azizliğine uğramasına rağmen 2. Ayak yarışlarını üçüncü olarak tamamladı. Bizde bu başarıyı bize destek olan Belediye Başkanımız Sayın Refik Yılmaz ve Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar ile paylaşmak istedik. Her birine kulüp olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Meclis üyeleri İbrahim Baki ve Turgut Durmuş’un da yer aldığı ziyarette, Şahin Tepe Motor Sporları Kulübü yöneticilerine ve Şevki Şevkiev’e başarı dileklerini bir kez daha yineleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Şevkiev’in Gemlikli moto krosçulara da eğitim verecek olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Refik Yılmaz, desteklerinin devam edeceği müjdesini de verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2016, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER