banner47

Gemlikspor Taraftarlarlar Derneği : "Gemlikspor'un Siyasetçisiyiz"

Gemlikspor'un emektar ve cefakar taraftarı Gemlikspor'un küme düşmesinin ardından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Gemlikspor Taraftarlarlar Derneği :
banner3

Gemlikspor'un emektar ve cefakar taraftarı Gemlikspor'un küme düşmesinin ardından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Gemlikspor Taraftarlar Derneği Başkanı Şafak İsmail Şendil'in tüm Gemlikspor Taraftarları adına yaptığı o zehir zemberek açıklama; "Gemlikspor otuz yıllık bir özlem duyduğu BAL liginden ilgisizlikten dolayı küme düşmüştür.Taraftar derneği olarak ,verdiğimiz destekle ilçe de yaşayanları hareketlendirmeye çalıştık.Çalışmalar sonucunda Gemlikte’ki siyasi partiler ve Gemlikteki odalardan gerekli destek ne yazık ki güvensizlik bahane edilerek verilmedi. Gemlikspor'un küme düşmesi sağlandı.Sezon öncesi CHP ilçe başkanı Uğur Sertaslan öncülüğünde Gemlikpsor’da futbol oynamış eski topçular bir araya gelerek bir toplantı organize edildi.Bu toplantıda bütün sanayi kuruluşlarına siyasi partilerin ilçe başkanları ile gidilerek maddi yardım istenecek ve bu maddi yardımında ilçe başkanlarının denetlemesinin yapılması toplantıda kabul edilmiştir.Sonrası ki süreçte MHP ilçe başkanı Osman Durdu Gemlik belediye başkanı Refik Yılmaz'ın Gemlikspor’a başkan olması talebinde bulunduğu için bu talep kabul edilmedi.

CHP ilçe başkanı ve AKP ilçe başkanları iki parti olarak bu sorunu çözebilirlerdi.Fakat ne olduysa herkes elini eteğini çekti.Gemlikten ekmek yiyen Gemlikli olduğunu savunan kişiler bir anda kayboldu,sessiz kaldı.Takıma katkı için proje üretin dediler Taraftar derneği olarak Behçet abinin katkıları ile 1984 yılından bu güne kadar olan spor haberlerini bir kitap haline getirip,kitap içerisine reklam alarak bir proje başlattık.Kitap için aldığımız reklam gelirlerini makbuz karşılığında Gemlikspor Kulübune bağışladık.Kitabın basımını Gemlik Belediyesi üstlendi. Fakat sezon öncesi başlanan proje sezon bitip takımımız küme düşmesine rağmen hala basılmadı. Gemlikspor’a önem verdiğini belirten, Gemlikspor'u milli takım olarak gören siyasiler Gemlikspor’a üvey evlat muamelesi yapmıştır.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası,Gemlik Ticaret Borsası ve sanayicilerden destek istemek” DİLENCİLİK” olarak görüldü. Fakat zeytin festivaline toplanan paralar nasıl oldu da Gemlik Kent Konseyine aktarıldı bunu anlamakta zorluk çekiyoruz.Gemlik ilçesinin tanıtımından bahseden insanlar madde bağımlılığına ve teröre karşı turnuva düzenleyenler bu tür organizasyonlarda spora önem verdiklerinin altını çiziyorlar. Spora önem ilk önce ilçenin takımının ne kadar başarılı olduğundan geçer.Bu kesinlikle unutulmamalıdır. Bu turnuvalarda veteran diye kutsal formamızı giydirdiğiniz insanlar ,Gemlikpsor’a ne vermiştir.Siz hangi hakla bu formaları o insanlara giydirebiliyorsunuz? Sizler Gemlispor'a gerekli değeri vermezseniz ,İlçedeki sanayici,tüccar,ticaret ile uğraşanlar, firma sahipleri Gemlikspor’a değer verirmi? Gemlikspor markasının önce siz değerini yükselteceksiniz.

Evet Gemlikpsor İstanbul'da,Çanakkale'de,Yalova'da ve Bursa'da REZİL oldu. Gemlik zeytini ile değil rezilliği ile tanıttınız.Bu açıklamayı yaptı diye bizleri siyasetçi ilan edebilirsiniz.Evet siyasetçiyiz bizler GEMLİKSPOR'un SİYASETÇİLERİYİZ. Sizlerde keşke bizim kadar siyasetçi olabilseydiniz de Gemlikspor'umuz iyi bir şekilde ilçemizi temsil edebilseydi.

Bu sene sadece Gemlikspor’umuz küme düşmedi.

Gemlik Kaymakamlığı küme düştü.

Gemlik Belediyesi küme düştü.

AKP-CHP-MHP ilçe başkanları ve teşkilatları küme düştü.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası,Gemlik Ticaret Borsası,Sanayiciler,STK,İlçe esnafı ,zeytin üreticileri,ilçe de yaşayanlar,hepimiz KÜME DÜŞTÜK.

Artık hepimiz rahatlamışızdır, içimiz rahat olsun,deve kuşu gibi kafamızı topraktan çıkartıp etrafa bakabiliriz.Duyan duymayana söylesin GEMLİK İLÇESİ KÜME DÜŞTÜ." 

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28