banner47

Başkanlık Makamında Muhtarlar Zirvesi

Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesi Başkanı Necmettin Şanlı ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Başkanlık Makamında Muhtarlar Zirvesi
banner3

Bir süre önce ameliyat olan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerini ileten Muhtarlar, Gemlik Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmet ve yatırımlar adına da teşekkür ettiler.

Bu güzel ve anlamlı ziyaret adına Muhtarlara teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, diyalogların devamı adına daha önce uygulamaya konan, kahvaltılı istişare toplantılarının devam edeceğini söyledi. Muhtarların Belediye ile vatandaş arasında köprü vazifesi gördüğüne dikkat çeken ve uyumlu çalışmalar adına da duyduğu memnuniyeti dile getiren Refik Yılmaz, öncelikli derecede, orta derecede ve uzun vadeli sorunların çözümü konusundaki çalışmaların da devam ettiğini müjdeledi.

Samimi biçimde sohbet havasında geçen toplantının sonunda, Muhtarlar ve Belediye Başkanı Refik Yılmaz, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2016, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER