banner47

GTSO İlkokulundan Türkü Gecesi

GTSO Gazi İlk ve Orta Okulu, kuruluşunun 60.yılı nedeniyle Asım Kocabıyık Külltür Merkezi'nde türkü gecesi düzenledi.

GTSO İlkokulundan Türkü Gecesi
banner3

GTSO Gazi İlk ve Orta Okulu, kuruluşunun 60.yılı nedeniyle Asım Kocabıyık Külltür Merkezi'nde türkü gecesi düzenledi. 

Hülya Atagün öncülüğünde düzenlenen gecenin sunuculuğunu ise Funda Yıldırım Kılıç üstlendi. Asım Kocabıyık Kültür Merkezinde yapılan programa Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Barutçuoğlu, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, GTSO Gazi İlk ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Atay, öğrenciler, öğrenci velileri, çeşitli okulların yöneticileri, öğretmenleri ile çok sayıda Gemlikli katıldı.

Okul müdürü Atay yaptığı konuşmada, "60.yıl konserine katılan herkese teşekkür ediyorum. Ayakta kalan değerli davetlilerimize de sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum. 1956 yılında Abdulah Fehmi adıyla açılan daha sonra 27 Mayıs ve Gazi okulu  isimleriyle eğitime devam eden okulun, 1999 depreminin ardından yeni binasının yapılması ile birlikte GTSO Gazi İlköğretim Okulu adını aldığını" söyledi.

Öğrenci ve öğretmenler korolarından oluşan programın ilk bölümünde okul öğrencileri sahne alırken, ikinci bölüm ise öğretmenlerin performansları izlendi. Amatörce yapılan programa göre ciddi hazırlanması ve ustaca sunumu ile dikkat çeken geceye katılanlar da, zaman zaman türkülere eşlik etti. 

Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Barutçuoğlu, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, GTSO Gazi İlk ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Atay çıkışta öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2016, 08:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28