banner47

Manastır'a MİGROS Açıldı

Manastır'da yapımı devam eden kentsel dönüşümün Gemlik'teki ilk projelerinden olan Günaydın Park'ın hemen altına bugün sabah saatlerinde perakende sektörünün öncü firmalarından Migros açıldı...

Manastır'a MİGROS Açıldı
banner3

Manastır'da yapımı devam eden kentsel dönüşümün Gemlik'teki ilk projelerinden olan Günaydın Park'ın hemen altına bugün sabah saatlerinde perakende sektörünün öncü firmalarından Migros açıldı. 515 metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan mağazanın açılışına halk büyük ilgi gösterdi. Açılış nedeniyle Migros'a gelen tüm ziyaretçilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Ülkemizdeki prestijli markalar arasında yer alan Migros Mağazası Gemlik'te şube sayısı 2 oldu. Orhangazi caddesi üzerinde M Jet  konsepti ile hizmet veren Migros Manastır'da yeni bir mağaza daha açtı. Yeni mağazanın açılış kurdelesini de hayırlı olması dilekleri eşliğinde Vizyon Yapı Genel Müdürü Hamza Aygün, Migros Yatırım ve Kiralama Yöneticisi Mutlu Sezer, Migros Bursa Bölge Saltış Müdürü Ahmet Zengin, PO, MJET Sorumlusu Ertan Çakır, Bursa Meyve Sebze Pazarlama Müdürü Ercan Salihoğlu, Manastır Migros Mağaza Müdürü Kemal Eradaş ve mağaza yetkilileri ile birlikte kesti. 

Açılış sonrası Migros Bölge Satış Müdürü Ahmet Zengin yaptığı açıklamada; "Mağazamız sezonluk bir mağaza değil, 12 ay boyunca kesintisiz hizmet verecek bir mağazadır. 7500 çeşit ürün ile hizmet vereceğiz. Miglros, iyi tavuk, iyi et, iyi tarım ürünleriyle taze de halkımıza en iyisini ve en sağlıklısını en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Mağazamızın Gemlik'e hayırlı olmasını diliyor tüm Gemlik'i mağazamıza bekliyoruz." dedi.

Vizyon Yapı Genel Müdürü Hamza Aygün; "Gemlik'in böyle bir kaliteye böyle bir hizmete ihtiyacı vardı. Bu yeri bir çok market ve marka istedi ama biz kurumsal yapısından, hizmet anlayışından dolayı Migros'u tercih ettik ve bu tercihimizle doğru bir tercih yaptığımızı düşünüyoruz. Yeni Migros'un tüm Gemlik'e hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2016, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28