banner47

KOSGEB Desteğine Teşekkür Ziyareti

TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurumu Başkanı Nurcan Özdemir, Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Gemlik Kursuna verdiği destek adına teşekkür etti.

KOSGEB Desteğine Teşekkür Ziyareti
banner3

TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurumu Başkanı Nurcan Özdemir, Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Gemlik Kursuna verdiği destek adına teşekkür etti. Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Selma Özsabuncu ile birlikte Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ı ziyaret eden Nurcan Özdemir, TOBB Kadın Girişimciler Kurumunun yaptığı çalışmalar ve yapacağı projeler hakkında bilgi verdi.

Gemlik'te bir süre önce yapılan sertifika töreni ile tamamlanan KOSGEB Kursuna gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu kursa yönelik destek ve katkıları adına Belediye Başkanı Refik Yılmaz'a teşekkür eden Nurcan Özdemir, bundan sonraki çalışmalarda da destek istedi.

Bu anlamlı ziyaret adına Nurcan Özdemir ve Selma Özsabuncu'ya teşekkür eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'da, bayanlara yönelik her türlü sosyal ve kültürel projeye bundan önce olduğu gibi bundan sonra da destek vermeyi sürdüreceklerini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2016, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28