banner47

BTM Güzellik Salonu ile Çok Özel

2 yıl önce kurulan BTM Güzellik Salonu bay ve bayanlara istiklal caddesi üzerinde bulunan merkezinde hizmet vermektedir. Kendileriyle yaptığımız çok özel röportajı siz değerli okuyucularımıza sunuyoruz...

BTM Güzellik Salonu ile Çok Özel
banner3

2 yıl önce kurulan BTM Güzellik Salonu bay ve bayanlara istiklal caddesi üzerinde bulunan merkezinde hizmet vermektedir. Kendileriyle yaptığımız çok özel röportajı siz değerli okuyucularımıza sunuyoruz...

Salonunuzda yapılan işlemlerden bize kısaca bilgi verir misiniz?
Salonumuzda lazer epilasyon, cilt bakımı, radyo frekans ile cilt gençleştirme ve bölgesel zayıflama işlemleri uygulanmaktadır.

Cilt bakımında ne tür işlemler uyguluyorsunuz?
Cilt bakımımızda leke tedavisi, klasik cilt bakımı, altın maske, kolajen maske gibi uygulamalarımız var. Cihazlarımızla kapsamlı bir cilt bakımı uyguluyoruz. İşlemlerimiz 75 dk sürmektedir. Cildin ihtiyacı olan tüm ürünleri kullanıyoruz.

Cilt bakımında kullandığımız ürünler hakkında bize bilgi verir misiniz?
ürünlerimiz clear choice ürünleridir. Yurtdışından gelen tamamen bitkisel, doğal ürünlerdir. Salonumuz klinik tarzı olduğundan hiçbir kozmatik ürün kullanılmamaktadır.

Radyo Frekans cihazıyla yapılan işlemler nelerdir?
Radyo frekans cihazıyla cilt gençleştirme ve bölgesel zayıflama işlemleri uygulanmaktadır.

Radyo Frekans cihazıyla bölgesel zayıflama tekniğinden bize bahseder misiniz?
Öncelikle Cihazımız Çok etkili bir cihazdır. Bölgesel olarak karın bölgesi, bacak bölgesi, basen bölgesinde yağları yakar,selülit tedavisi yapar ve sarkmaları önler. Büyük oranda incelme sağlar. Tedavimiz haftada bir kez uygulanmaktadır.  10 seans ve 2,5 ay gibi bir zaman zarfında sona erer.  10 seans sonunda 3 ay ara verilir, gerek görülürse 3 ay sonunda tekrar uygulanabilir.

Radyo frekans ile ameliyatsız yüz germe işlemi ne kadar etkilidir?
Radyo frekans ile ciltteki sarkmalar, kırışıklıklar tedavi edilir. Ağrısız, acısız, iğnesiz cilt ütüleme yöntemiyle daha genç, daha pürüzsüz bir cilde sahip olmak mümkündür. Bayanlara ve erkeklere rahatlıkla uygulanabilir. Güvenli ve kesin sonuç veren bir işlemdir. Yüz bölgesinde cilt tipine göre haftada bir kez ya da iki haftada bir kez olmak üzere toplam 5 seans uygulanır. 5 seans sonunda 6 ay ara verilir. Gerek görülürse 6 ay sonunda tekrar işlem uygulanabilir. İşleme başlamadan önce cilt kapsamlı bir şekilde temizlenir.

Lazer epilasyonda nasıl bir sistem uyguluyorsunuz?
Lazer epilasyonda ütüleme sistemi uyguluyoruz. Cihazımız güvenli ve güzel sonuç veren bir cihazdır.

Lazer epilasyonun herhangi bir yan etkisi var mıdır?
Lazer epilasyonun kanıtlanmış hiçbir yan etkisi yoktur. Her hafta da nüks oranı değişir. Şu ana kadar yaptığımız işlemlerden olumsuz dönüş olmadı. Bazı durumlarda lazer epilasyon uygulanamadığı için hastalarımızı bu konuda geniş kapsamlı bilgilendiriyoruz.

Lazer epilasyon erkeklerde de uygulanabilir mi?
Lazer epilasyon bayanlarda olduğu gibi rahatlıkla erkeklerde de uygulanabilir.Erkek hastalarımıza da sakal üstü, kaşüstü ve ortası, boyun, ense, sırt, omuz, göğüs gibi bölgelerde uygulamalarımız mevcuttur.

BTM Epilasyon : Hamidiye Mah. İstiklal Cad. Gazi Çıkmazı Sok. No:2 D:3 Gemlik/BURSA 0224 514 85 85 - 0533 233 66 73

 


 

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2016, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28