banner47

Gemlikspor'un Yüzü Gülmüyor

Gemlikspor dün oynanan derbi niteliğindeki kazanması gereken bir maçta tekrar yenilerek ligin son sırasındaki yerini iyice sabitledi.

Gemlikspor'un Yüzü Gülmüyor
banner3

Gemlikspor dün oynanan derbi niteliğindeki kazanması gereken bir maçta tekrar yenilerek ligin son sırasındaki yerini iyice sabitledi. 5 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Elmasbahçespor, yeni hocası Mesut Aldanmaz yönetimindeki ilk maçında Gemlikspor’u 3-0 yenerek galibiyet hasretine son verdi. Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta erteleme mücadelesi Bursa derbisinde Elmasbahçespor, konuk ettiği son sıradaki Gemlikspor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek moral bulurken Gemlikspor'un yüzü yine gülmedi.

Karşılaşmanın büyük bir bölümünde üstün ve atak bir futbol sergileyen Elmasbahçespor, 15.dakikada Semih’in attığı golle Gemlikspor karşısında 1-0 öne geçti. Golden sonrada ataklarını sürdüren Elmasbahçespor, 30.dakikada günün başarılı ismi Hüseyin’le farkı ikiye çıkararak devreyi 2-0 önde tamamladı.

Fotoğraflar için tıklayınız...

İkinci yarıda kontra atak bir oyun sergileyen ve rakip kalede azda olsa pozisyon bulan Gemlikspor, aradığı golü bir türlü bulamayınca oyun üstünlüğünü yine rakibine kaptırdı.

Elmasbahçespor, çok sayıda pozisyon üreterek rakip kalede farkı açma girişimlerinde bulunmasına rağmen 90.dakikada yine Hüseyin’le skoru 3-0 yaparak sahadan galip ayrılırken Gemlikspor ise mağlubiyet serisine bir yenisini ekleyerek Gemlik'e döndü.

Gemlikspor Taraftarı Haklı Olarak Tepkili

Gemlikspor taraftarları ise sosyal medya üzerinden ortaya koydukları tepkide şu ifadelere yer verdiler ; "Gemlikspor’umuz dün oynanan derbi niteliğindeki maçta kazanmamız gereken bir maçta yine yenildik 10. haftada 7 .mağlubiyetimizi aldık. Ne sahamız var nede sevenimiz ne yardım edenimiz var nede bir sponsorumuz Gemlikspor sevenlere yapılan bu eziyetler bitsin artık ya birisi sahip çıksın takıma ya da sponsor olsun futbolcuların paraları verilsin esnafa olan borçlar dağıtılsın yapılsın yani artık bir şeyler. Ha bir de bu hafta sonu Umurbey sahası açılıyor ama biz yine içeride oynayacağımız maçı Kestel’de oynuyoruz bu ne tezattır ya yok mu buna müdahale edecek birileri biz neden Umurbey sahasında oynamıyoruz."

SAHA: Atdıcılar-3
HAKEMLER: Türkcan Terzioğlu 7, Eren Öksüzler 7, Uğur Başdaş 7
ELMASBAHÇESPOR: Güney 7, Emir 7, Barış 7, Mesut 7, Özgür 7, Aykut 6 (Dk.80 Nazım) Semih 8 (Dk.58 Arif 5), Ebubekir 7, Hüseyin 9, Oğuzkan 7, Mustafa 7
GEMLİKSPOR: Caner 4, Rıdvan 5, Muratcan 4 (Dk.46 Berat 3), Muharrem 4, Alpaslan 4, Burak 5, Emre 5, Abdullah 4 (Dk.46 Muhammet 4), Ozan 4, Ufuk 4, Selim 4
GOLLER: Dk.30-90 Hüseyin, Dk.15 Semih

Puan durumu 

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2015, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28