banner47

Redolence Gemlik'te Açıldı

Sansiro parfümleri ve Farmasi kozmetik ürünleri satışı yapacak olan Redolence, Kumla yolunda, Demiriz Eczanesinin karşısında Demirsubaşı Mahallesi, Şehit Cemal Sokak’ta açıldı…

Redolence Gemlik'te Açıldı
banner3

İşletmeciliğini Şahin Hamza Özdemir’in yapacağı kozmetik mağazası açılışına; Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki katılırken, Veysel Karani Camii İmam Hatibi Mustafa Gürler’in duaları ile açılış kurdelesi kesildi.

Refik Yılmaz açılış kurdelesini kesmeden önce yaptığı konuşmada ; “Kozmetik ürünleri günümüzde neredeyse ihtiyaç haline gelmiştir. Fakat bu ürünlerin sağlığımızı tehdit etmemesi gerekmektedir. Bugün burada açılışını yapmış olduğumuz Redolence kozmetik mağazası Gemlik halkına doğal kozmetik ürünleri satışı yapacaktır. Özdemir ailesine ve Gemlik’imize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Fotoğraflar için tıklayınız...

İşletme sahibi Şahin Hasan Özdemir ise yaptığı açıklamada; “ Öncelikle açılışımıza katılan başta Belediye Başkanımız Sayın Refik Yılmaz’a ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sayın İsmail Beki olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.  Satışını gerçekleştirecek olduğumuz Sansiro Parfümleri, gelişmiş ülkelerin ve Avrupa Birliği'nin kompozisyon uçan yağı imalinde uyguladıkları I.F.R.A.; International Fragrance Association adlı kuruluşun tavsiyelerine uygun hammaddeler ve limitlerde imal edilmiştir.Kullandığı tüm ham maddeler 1. sınıf kaliteli hammaddeler olup tamamen doğal çiçek ve baharat özlerinden yapılmıştır. Ürünlerimizde hiçbir şekilde sentetik hammaddeler kullanılmamaktadır. Üretimin her aşamasında otomasyon hakimdir. Böylelikle Sansiro Parfümleri el değmeden hazırlanmaktadır. Her ürün kimyagerlerin kontrolü altında üretilir ve laboratuvarlarda kalite testlerinden geçtikten sonra siz müşterilerimize sunulur. Sansiro parfümleri haricinde doğal kozmetik ürünlerinin satışını da gerçekleştirecek olduğumuz Farmasi markası da mağazamız da bulunmaktadır. Tüm Gemlik halkını doğal kozmetik ürünlerini kullanmak üzere mağazamıza bekliyoruz” dedi.

Bizde GemlikLife ailesi olarak Gemlik halkına hizmet edecek olan Redolence Kozmetik Mağazası’nın Gemlik’e hayırlı olmasını ve bol kazançlar diliyoruz.

Özdemir Ailesi :

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2015, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28