banner47

Körfez Ortaokulu Yazarlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Körfez Ortaokulu “ Yazarlarla Buluşuyoruz” söyleşi ve imza günü projesinde üçüncü konuğunu, Hanzade Servi’ yi, ağırladı.

Körfez Ortaokulu Yazarlarla Buluşmaya Devam Ediyor
banner3

Körfez Ortaokulu “ Yazarlarla Buluşuyoruz” söyleşi ve imza günü projesinde üçüncü konuğunu, Hanzade Servi’ yi, ağırladı. Yazarın altı farklı kitabını okuyan öğrenciler, yazarla tanışıp sohbet etme ve kitaplarını imzalatma imkânı buldular. Yazara kitapları ve yazarlık mesleği hakkında sorularını sorarak meraklarını giderdiler. 

Körfez Ortaokulunun projesine kardeş okulları TSO Gazi Ortaokulu da destek vererek bir grup öğrenciyle programa katıldılar. 

Fotoğraflar için tıklayınız...

Programın davetlileri arasında Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Şube Müdürü Ali Rıza Atlı da vardı. Programda kısa bir konuşma da yapan Mehmet Duran: “ Projeyi organize eden bütün öğretmenleri ve öğrencileri kutlayarak, gelecekte araştıran, okuyan, sorgulayan bir nesil adına güzel bir durum; bu durum ilçemiz ve ülkemiz adına oldukça sevindirici.” dedi.  Yazar Hanzade Servi’ ye teşekkürlerini sunarak çiçek sundu. 

Okul Müdürü Ahmet Turan Polat, ise,  teşriflerinden dolayı Hanzade Servi’ ye  teşekkür etti. Projeyi koordine eden Türkçe öğretmenleri Harun Özdemir, Aycan Çerman ve Esengül Aksakal’ a da teşekkür ederek çalışmalarını desteklediğini ve desteğinin devam edeceğini söyledi.  

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2015, 22:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28