banner47

Ak Parti Recep Altepe'yi Ziyaret Etti

Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı İlçe Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolu Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi yeni hizmet binası makamında ziyaret etti.

Ak Parti Recep Altepe'yi Ziyaret Etti
banner3

Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık, Kadın Kolları Başkanı Selma Özsabuncu, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Ali Kaya ve Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı Yönetimi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi Büyükşehir'in yeni hizmet binasında ziyaret etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi logosunu filografi sanatıyla işlenmiş halini Altepe'ye hediye eden Ak Parti Gemlik İlçe Yönetimi, ziyaretleri esnasında bazı istişareler yapan parti heyeti Gemlik'in sorunlarını da dile getirdi. Gemlik için yaptıklarından dolayı kendilerine minnettar olduğunu belirten Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık; "Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 'Bütünşehir Projesi' kapsamında Gemlik'te bir çok köklü değişiklik yapıldı. Bir çok okul, spor salonu, camii ve hastane gibi yapıları yapan, alt yapı sorunlarını çözen, Sayın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'ye teşekkür ediyoruz. Kumla'nın Ramazan sonrasına yetişmesi, derelerin ıslah çalışmaları ve yeni hastane yolu çalışmalarının hızlı bir şekilde yapılmasını, Gemlik halkının bunlardan dolayı mağdur olmaması için Sayın Altepe'den ricada bulunduk." dedi.

Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatının ziyaretinden dolayı oldukça memnun olduğunu belirten Recep Altepe; "Marmara'nın incisi güzel Gemlik'imize hizmetlerimiz hiç durmadan devam edecektir. Bütünşehir projemiz kapsamında tüm ilçelerimize gerekli özeni gösterip çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamlayıp yeni projelere geçiyoruz. Gemlik için uygun olan tüm projeleri onaylıyoruz. Kumla'yı da sezona yetiştirip Gemlik halkının ve Kumla'nın ziyaretçilerinin mağdur olmamalarını sağlayacağız." dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28