banner47

TEOG'da Başarılı Öğrenciler İftarda Buluştu

Gemlik'te TEOG sınavında yüksek başarı elde eden 250 öğrenci ve öğretmenleri Gemlik Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'ndeki iftar organizasyonunda bir araya geldi.

TEOG'da Başarılı Öğrenciler İftarda Buluştu
banner3

Gemlik'te TEOG sınavında yüksek başarı elde eden yaklaşık 250 öğrenci ve öğretmenleri Gemlik Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'ndeki iftar organizasyonunda bir araya geldi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan İnan, öğretmenlerin ve TEOG'da başarı elde eden 250 öğrencinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran; "Öncelikle iftar programımızda bizlere ev sahipliği yapan Gemlik Belediyesi'ne şükranlarımızı sunuyoruz. İftar programımıza katılan değerli öğretmen ve başarılı öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz. TEOG sınavında göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı hepinizi kutluyorum. Gemlik'imizi başarılı bir şekilde temsil ettiğiniz için sizlere minnettarız.Görüyorum ki bazı öğrencilerimiz, Bursa'da, Yalova'da yolunu dahi bilmedikleri liseleri, sırf bazı büyükleri tavsiye ettiği için tercih ediyorlar. Fakat zaman zaman, bu öğrenciler yollarda perişan olup tekrar Gemlik'teki liselere dönmek için çaba harcıyorlar. Değerli gençler; bizim de ilçemizdeki liseler, oldukça kaliteli eğitim veriyorlar. Temennimiz Gemlik'teki liseleri tercih etmeniz." dedi.

Gemlik'in başarılı öğrencileri ile birlikte olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise; "Öncelikle Gemlik'imizin TEOG sınavındaki liderlerini can-ı gönülden kutluyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Duran'ın da değindiği gibi, ilçemizdeki liseleri tercih etmenizi bende isterim. Bu zorlu yolda Allah yar ve yardımcınız olsun. Başarılarınız devamlı olsun." şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2016, 20:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28