banner47

YeniDönem Yazdı Polis Yakaladı

Temsilcisi olduğumuz Bursa'nın en büyük gazetelerinden YeniDönem’in Alemdar Mahallesi’ndeki uyuşturucu trafiğini gözler önüne seren manşetlerinin üzerinden bir hafta bile geçmeden zehir tacirleri tek tek yakalanmaya başladı.

YeniDönem Yazdı Polis Yakaladı
banner3

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi’ne bağlı polis ekiplerinin gece yarısı operasyonunda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken 6 kişi gözaltına alındı, şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Manşetlerimizin ardından bölgedeki denetimlerini sıklaştıran İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, Alemdar Mahallesi’nde şüphe çeken bir otomobili durdurdu. Ekipler, hem araçta hem de otomobilde bulunan 1993 doğumlu U.S. ve 1992 doğumlu B.B. üzerinde arama yaptı. Yapılan aramalar sonucunda 6 gram metamfetamin ve 1 gram bonzai ele geçirildi. U.S.’nin dükkânında yapılan aramada ise 1 adet 3 mm’lik ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

VATAN’DA 50 GRAM BONZAİ
Operasyonlarını Bursa geneline yayan polis ekipleri, Yıldırım Vatan Mahallesi’nde bir evde uyuşturucu ticareti yapıldığını tespit etti. Savcılık kararıyla şüphelinin evine düzenlenen operasyonda 1987 doğumlu Ç.K. isimli kadın gözaltına alındı. Evde herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmazken, kadın üzerinde yapılan aramada ise 70 adet exctacy hap ele geçirildi. Daha önce hakkında arama kararı bulunan ve aynı operasyonda gözaltına alınan U.G.’nin üzerinde ise 50 gram bonzai bulundu.

TORPİDODA 1 KİLO EROİN
Önceki gece başlatılan operasyonların devamında İstanbul-Bursa kara yolu üzerinde asayiş uygulaması yapan Narkotik ekipleri, durumundan şüphelendikleri 34 plakalı bir otomobili durdurdu. Araç içerisinde bulunan 1988 doğumlu K.Y. ve E.A. ile 1981 doğumlu B.Ç.’nin üst aramalarında herhangi uyuşturucu maddeye rastlanmazken, otomobilin torpido gözünde ise 1 kilogram eroin ele geçirildi. Şüphelilerin uyuşturucu maddeyi Bursa’da pazarlayacağı öne sürüldü. Narkotik ekipleri tarafından gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda gözaltına alınan biri kadın 6 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından “uyuşturucu madde ticareti” yapmak suçundan tutuklanmaları talebiyle adliyeye sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2016, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28