banner47

Vatan Partisi Askere Başvurdu

Vatan Partisi Gemlik İlçe Örgütü, son dönemde yaşanan şehit olaylarını protesto etmek amacıyla, bugün saat 16.00 da Gemlik Askerlik Şubesine yürüyerek, gönüllü askerlik için başvuru yaptı.

Vatan Partisi Askere Başvurdu
banner3

Son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etmek ve şehitleri anmak için Gemlik Askerlik Şubesi önünde toplanan yaklaşık 50 kişilik gurup Atatürk anıtına ellerinde Türk bayraklarıyla güvenlik önlemleri eşliğinde yürüyüş yaptı. 

 'Mustafa Kemal'in Askerliyiz' yürüyüşüne katılan grup, 'Türk Kürt Kardeştir PKK Kalleştir' ,'Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi' , 'Ne Mutlu Türküm Diyene' ve 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' yazılı pankartlar taşıdılar. Kadınların ve çocukların da yürüyüşe katılması dikkat çekti. 'Hepimiz polisiz hepimiz askeriz', 'Vatan sana canım feda', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları atan gruba vatandaşlarda alkışlarla destek verdiler. 

Vatan Partisinden yapılan açıklamada; ‘’16 Mart 1920 tarihinde İngiliz Emperyalistleri İstanbul’da Vevneciled Karakolunda yatağında uyuyan askerlerimizi katletmişlerdi. İstanbul’un işgali bu olayla başlamıştı. Bugün ABD destekli PKK’lı teröristler, Ceylanpınar’da yatağında güvenlik güçlerimizi katletmektedir. Değişen nedir? Dün bizi vatansızlaştırmak isteyen emperyalist güçler, bugün de aynı şeyi yapmaktadır. Dün emperyalistleri vatanımızdan kovan Türk Silahlı Kuvvetleri, bugün de batı destekli teröre karşı savaşmakta ve şehitler vermektedir. Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine karşı verdiği mücadeleye sonuna kadar destek veriyor ve şehitlerimize sahip çıkıyoruz.’

"Vatan Partisi olarak, Türkiyemizi bu güvensiz ortamdan barışa ve aydınlığa kavuşturmak için, bölücü teröre karşı Türkiye Cephesi çağrımızı yineliyoruz.  Ayrım yapmadan bütün siyasal partileri, sendikaları, meslek kuruluşlarını, kitle örgütlerini ve bütün milletimizi, bölücü teröre karşı kesin sonucu almak için, birleşmeye çağırıyoruz.Türk Silahlı Kuvvetleri ve polisimiz, 24 Temmuzdan bu yana PKK’ya karşı çok etkili bir mücadele yürütüyor. Ordu kararlı, PKK’nın belini kıracak. Edirne’den Van’a kadar bütün yurttaşlarımızın yüreği Mehmetçikle birlikte çarpıyor.Vatan mücadelesi, can vererek kan vererek yürütülüyor. 24 Temmuzdan bu yana onca askerimizi, polisimizi ve korucumuzu PKK terörüne kurban verdik. Daha dün Siirt’te ve Silvan’da 12 Mehmetçiğimiz PKK/HDP kurşunlarıyla şehit oldu.Tayyip Erdoğan, ülkeyi erken seçime götürürken, PKK’yı da hükümete sokma kararı veriyor. İşte asıl onu Yüce Divan’a götürecek karar budur. Tayyip Erdoğan, şehitlerin arkasından istediği kadar taziye mesajları yayınlasın, askeri ve polisi şehit edenleri şimdi hükümete yerleştiren büyük tertibin başındadır. AKP-PKK Seçim Hükümeti, Türkiye’nin altına mayın döşeyenlerin hükümeti olacaktır." dediler.

Vatan Partililer Atatürk anıtında İstiklal Marşı okuduktan sonra sloganlar atarak olaysız bir şekilde dağılırken, 30 Ağustos'da büyük bir bayrak yürüyüşü yapmayı planladıklarını ve tüm siyasi partilerden destek almak istediklerini belirttiler.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2015, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28