banner47

Gemlikspor Yönetimi Kaymakam Altıntaş'ı Ziyaret Etti

Gemlikspor Yönetimi ve Gemlikspor Ar-Ge çalışma grubu, Gemlik Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı makamında ziyaret etti.

Gemlikspor Yönetimi Kaymakam Altıntaş'ı Ziyaret Etti
banner3

Kaymakam Altıntaş; ‘’Gemlikspor’a sürekli kaynak gerekiyor’’

Ziyaret esnasında Ar-Ge proje sorumlusu Şükrü Deviren, çalışma grubu tarafından hazırlanan projeleri kaymakama sundu. Altyapı hamlesi ve farklı branşları da içeren projenin Gemlik’in sporda geleceğine büyük katkı olacağının da altını çizdi.

Kaymakam Altıntaş; ‘’Gemlik’te çok sayıda spor kulübü var. hepsinin bazı hakları olmalı ama Gemlikspor’u ayrı tutmalıyız. Gemlikspor’a sürekli gelir gerekiyor. Diğer illerde, otopark, Pazar yerleri ve benzeri gelirler bu şekilde aktarılıyor. Gemlikspor’un burada sabit kaynağı var mı bilmiyorum. Gemlikspor’a hep beraber destek olmalıyız’’ dedi.

Kulüp Başkanı Cumhur Aydın Gemlikspor’un sürekli gelirinin olmadığını ifade ederek başladığı konuşmasında; ‘’Biz kulübü gönüllü olarak almamış olsak, zaten Kaymakamlığa devredilecekti. Gemlikspor, sadece bizlerin değil, Gemlik’in sembolüdür. Yakalayacağı her başarı, doğrudan Gemlik’i ilgilendirecektir. Önceliğimiz transferlerimizi tamamlamak. Sezonu açtık, çalışmalara başladık. Kamp dönemine kadar transferde son noktaya gelmek lazım’’ dedi.

Altıntaş; ‘’Gemlikspor’a can suyu lazım’’

Kaymakam Altıntaş, Gemlikspor’a ilk etapta can suyunun gerektiğini, sonraki sorunların halledilmesinin daha kolay olduğunu da ifade etti. Gemlik’in çok sayıda dinamiğini harekete geçirmenin de önemine değinen Altıntaş, Gemlik Belediyesi ile de sürekli kaynak için protokol görüşmelerinin yapılmasının faydalı olacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2015, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER