banner47

Zeytinspor Yönetimi ve Oyuncuları Murat Erkurak’ı Ziyaret Etti

Zeytinspor Başkan Yardımcısı Çetin Bakır , Genel Kaptan Şükrü Turan , Teknik Direktör Asiye Erman ve Bayan Futbol Takımı Oyuncuları ile Maki Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Murat Erkurak’ı Ofisinde ziyaret etti.

Zeytinspor Yönetimi ve Oyuncuları Murat Erkurak’ı Ziyaret Etti
banner3

Çiçek ve atkı taktim eden  Zeytinspor Yönetimi ve  oyuncuları , geçen sene yapmış oldukları desteklerden dolayıda teşekkür ettiler.

Ziyaret esnasında Zeytinspor Başkan Yardımcı Çetin Bakır , yeni sezonla alakalı bilgiler verirken ,bu sezona çok daha iyi hazırlandıklarını , TFF 3.Lig Bayanlar Liginde başarıyı yakalayacaklarını, voleybol branşı  ile Bölgesel Ligede katılacaklarını , bunun içinde transfer çalışmalarımızında devam ettiğini , kulübün  yaşadığı sorunlarıda dile getirirken , desteklerini esirgemediği içinde Murat Erkurak’a teşekkür etti.

    Maki Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erkurak ; geçen sene elimizden geldikçe kulübümüze destek olduk , bu senede imkanlarımızın yettiği sürece Zeytinspor’umuza destek olmaya devam edeceğiz . Çocuklarımızın spor ile sağlıklı nesillere adım atmaları için spor’un her yerde desteklenmesini ve tesislerin çoğalması gerektiğinide vurguladı.

  Zeytinspor oyuncuları ile tek tek ilgilenen Murat Erkurak futbolla ilgili oyuncularla yaptığı sohbetlerde neşeli anlar yaşandı. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2015, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28