banner47

30 Ağustos Gemlik'te Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Gemlik’te de coşkuyla, onur ve gururla kutlandı. Büyük Zafer’in 93. Yıldönümü Anma Törenleri sabah 09.00´da Atatürk Anıtına Çelenk sunulmasıyla başladı.

30 Ağustos Gemlik'te Kutlandı
banner3

Gemlik Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Garnizon Komutanı Pd.Kur.Alb. Namık Kemal Çil ve Gemlik Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu Atatürk Anıtına çelenkleri sundular. Protokol üyelerinin, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı çelenk sunma törenleri saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

Törenlerin ikinci bölümü öncesinde Gemlik Kaymakamı Mustafa Altıntaş, makamında tebrikleri kabul etti. Zafer Bayramının halkın katılımının sağlandığı kutlama programı ise İskele Meydanı Festival alanında yapıldı. Kaymakam Mustafa Altıntaş, Garnizon Komutanı Pd.Kur.Alb. Namık Kemal Çil ve Gemlik Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu halkın ve protokol üyelerinin bayramını kutladılar.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Garnizon komutanlığınca görevli Veterinel Yüzbaşı Umut Çelik tarafından yapıldı sonra Celal Bayar Lisesi öğrencisi Zafer isimli şiir okudu. Şehit öğretmen Etem Yaşar ilkokulu öğrencilerinin folklor gösterisi ve Dojo Karate Okulu öğrencilerinin gösterileri büyük ilgi gördü. Resmi Geçit töreni ile günün bu bölümü sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2015, 06:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28