banner47

İlçe Emniyet Müdürünün GemlikLife Ziyareti

Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin GemlikLife ve Zeytin Tasarım çalışma ofisini ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürünün GemlikLife Ziyareti
banner3

Uzun yıllardır Gemlik'te görev yapan ve göreve başladığından bu zamana kadar başarılı çalışmalara imza atan İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, ziyarette Gemlik'in gelişmiş bir ilçe olduğunu, Gemlik'te görev yaptığı için mutlu olduğunu belirtti.

Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya ve Yazı İşleri Müdürümüz Oğuzhan Obuz ile sohbet eden Erçetin: “Gemlik'te göreve başladığım ilk günlerde beni makamımda ziyaret ederek, mutlu ettiniz. Ben de sizlere iade-i ziyarette bulunmak istedim. Ayrıca yeni çalışma ofisinizinde hayırlı olmasını diliyorum. Gemlik çok güzel bir ilçe ve insanları samimi insanlar. Görevimizi en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz. Gemlik'e hizmet ortak paydamız. Diğer ilçelerden farklı bir ilçe Gemlik. Suçluluk oranı giderek azalmakta. Gemlik nüfusuna göre bu durum gerçekten çok güzel. Bu bölgedeki suçların suç nitelikleri aynı. Suç işleyen kişiler genel olarak aynı kişiler. Bizler de ilçemizin emniyetini en iyi şekilde sağlamak için çalışıyoruz. GemlikLife internet sitesini yakından takip eden bir okuyucuyum. GemlikLife, bölgenin sorunlarını, ihtiyaçlarını iyi bilen, yapılan projeleri halka aktaran, halkın sorunlarını gündeme getiren bir yayın organı. Gemlik'in en yeni yayın organı olmanıza rağmen kısa sürede bu kadar bilinmeniz ve bugüne kadar seviyenizi korumanız sizlerin ne kadar başarılı bir kurum olduğunuzu gösterir. Sizlere yayın hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin'in, ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya: "Gemlik'te internet ortamında farklı projelerle gündemde olmaya devam edeceğiz, bir çok yerel firmanında reklamları ve internet siteleri projeleri ile Gemlik esnafına da yardımcı olacağız. Hedeflerimiz oldukça büyük, reklamcılık sektöründe de çığır açacağız, çok yakında hizmete sokacağımız reklam projeleri ile oldukça dikkat çekeceğiz."  “ Siz değerli emniyet ekiplerinin de başarılı çalışmalarınızı takip ediyoruz. Yardımcı olabileceğimiz her konuda göreve hazırız.Görev hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28