banner47

Gemlikspor Bolu Kampında

Yeni kadrosu ile idmanlarına başlayan Gemlikspor, Bolu Kampına hareket etti. Bu sezon Bal Liginde mücadele edecek olan Gemlik ekibi, Bolu Kampından 11 Eylül’de dönecek.

Gemlikspor Bolu Kampında
banner3

Gemlikspor 11 Günlük bolu kampında, 3 hazırlık maçı da yapacak. Profesyonel ve Bal Ligi ekipleri ile karşılaşacak olan Gemlikspor, kamp dönüşünde 2 gün izin yapacak. Ardından da 20 Eylül’de başlayacak olan Bal Ligi ile alakalı son çalışmalarını sürdürecek.

Kamp öncesinde konuşan Antrenör Beyhan Çalışkan; ‘’Takımımız çok farklı yerlerden kurulmuş olan isimlerden oluşuyor. Bu nedenle alışma sürecimizi Bolu Kampı ile tamamlamayı düşünüyoruz. Oyuncularımızın birbirini tanımasının ardından, iddialı bir ekip haline geleceğiz’’ dedi.Kulüp Başkanı Cumhur Aydın ise; ‘’Gemlikspor’un Kamp Masrafları ve buradaki pek çok masrafı kulüp yönetimi tarafından karşılandı. Gemlikspor’u Bal Liginde iddialı konuma taşımak adına çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Gemlikspor’un bundan sonrası adına desteğe ihtiyacı var. 14’ünde destek yemeği yapacağız. Bundan sonra da Gemlik halkı, Gemlik’in kanaat önderleri ve iş adamlarının desteklerini bekliyoruz’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2015, 06:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28