banner47

Judo da İki Madalya Kazandık

Sakarya İl Judo Temsilciliğinin organize ettiği 30 Ağustos Zafer Turnuvası büyük ilgi gördü. 8 Ülkeden 98 kulübün yarıştığı turnuvada 987 sporcu ter döktü. Turnuvada Gemlik ve Bursa’yı Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo takımı temsil etti...

Judo da İki Madalya Kazandık
banner3

Başarılı antrenör İsmail Yıldız, büyük organizasyonda üç bayan üç de erkek sporcu ile mücadele ettiklerini söyledi. Büyük bir heyecan fırtınası yaratan turnuvada, 32 kilo Yıldız Bayanlarda Doğa Sevgi Süren ikinci, 57 kilo Yıldız Bayanlarda da Aslınur Sarı Şampiyon oldu. Bir altın bir de gümüş madalya ile ilçeye dönen temsilcilerimiz gururla karşılandılar.

Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü Judo Antrenörü İsmail Yıldız, böylesi zorlu bir turnuvadan iki madalya ile dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, turnuvada mücadele eden diğer sporcuların da tecrübe kazandığına dikkat çekti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret eden İsmail Yıldız ve Zafer Kupasına katılan sporcular, başarılarını bu ziyaret ile taçlandırdılar. Başarılı Antrenör İsmail Yıldız, 2016 yılında organize edilecek olan Türkiye şampiyonasına hazırlandıklarını belirterek, ulusal ve uluslararası turnuvalarda deneyim elde ettiklerini ifade etti. Bu tür turnuvalara katılmayı devam ettireceklerini kaydeden İsmail Yıldız, eksikleri gidererek Türkiye Şampiyonasından da madalyalarla dönmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a destekleri adına teşekkür eden İsmail Yıldız, bu destekleri boşa çıkarmamak için çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini açıkladı.

İsmail Yıldız ve sporcuları tebrik eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, Gemlik’in birçok spor branşında ulusal ve uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapabilecek düzeye geldiğini anımsatarak, alt yapı ve tesisleşmeye yönelik yatırımların yanı sıra spor kulüpleri ve sporculara yönelik desteklerin de artarak devam edeceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER