banner47

Gemlik CHP'den Örnek Davranış

CHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, şehit haberleri nedeniyle ,1 Kasım’da yapılacak olan erken seçim sürecinde partilerine ait araçlardan müzik yayını yapılmayacağını bildirerek İlçe Seçim Kurulu’na dilekçe verdi.

Gemlik CHP'den Örnek Davranış
banner3

Seçimlerin demokrasinin vazgeçilmezi, olmazsa olmazı ve elbette ki yeni umutların yeşerdiği  geleceğe dair daha büyük beklentilerin oluştuğu bir süreç olduğunu söyleyen Sertaslan, “Seçimler hep bir şölen havasında yaşanmaktadır. Ancak ülkemizin şu an içinde bulunduğu durum, her gün aldığımız şehit haberleri 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerin bu havadan sıyrılmasını ve en azından bütün bu acıları yaşayan halkımıza hassasiyetle yaklaşılması gerekliliğini zorunlu kılmaktadır.” Diye konuştu.

MÜZİK YAYINI YAPMAYACAĞIZ

Seçim sürecinde parti araçlarıyla müzik yayını yapmayacaklarını da belirten İlçe Başkanı Sertaslan, “ 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde CHP Gemlik İlçe Başkanlığı olarak araçlarımızda müzik yayını yapmayacağız.  Bu davranışın diğer siyasi partiler tarafından da benimsenmesi en önemli dileğimizdir” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2015, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28