banner47

Gemlikspor'da Altyapı Hamlesi

Gemlikspor Futbol Okullarını başlatarak ilk altyapı hamlesini hayata geçirmeyi planlıyor. Uzun yıllardır, Gemlikspor’un altyapısının bulunması eksikliği olarak görülürken, futbol okulları ile ilk etapta 300 öğrenciye ulaşmayı planlıyor.

Gemlikspor'da Altyapı Hamlesi
banner3

Kulüp Başkanı Cumhur Aydın; ‘’Gemlikspor için elimizi taşın altına koyduk. Sadece bugüne değil, geleceğe yönelik hamleler yaparak, Gemlikspor’u hak ettiği profesyonel liglere taşımak istiyoruz. Bunun da önemli adımı altyapıdır. Gemlik’te yaşayan sporcu kardeşlerimizin de, bu liglerde mücadele edebilmesi için kaliteli altyapılarda yetişmesi şart. Öncelikle 8 hocamız ile futbol okullarımızı hayata geçireceğiz’’ dedi.

‘’Sporcuları davet ediyoruz’’

Aydın sözlerinin devamında, ilçede spora hizmet etmiş pek çok ismi Gemlikspor’un gelişimine katkıda bulunmak adına aralarına aldıklarının ifade ederek; ‘’Abilerimiz Gemlikspor’da hizmet etmek adına gönüllü oldular. Gençlerimizin geleceği adına katkıda bulunmak isteyenleri de, kulübümüze davet ediyoruz. Biz halka açık ve şeffaf yönetim modelini benimseyerek, Gemlikspor’u marka haline getirmek istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2015, 19:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28