banner47

Türkiye Şampiyonasına Koşuyorlar

Gemlik Belediye Spor Atletizm Kulübü Sporcuları Bursa Uludağ Rotary Kulüp Kros Şampiyonasında takım halinde bir şampiyonluk, bir de üçüncülük elde ettiler.

Türkiye Şampiyonasına Koşuyorlar
banner3

Gemlik Belediye Spor Atletizm Kulübü Sporcuları Bursa Uludağ Rotary Kulüp Kros Şampiyonasında takım halinde bir şampiyonluk, bir de üçüncülük elde ettiler. 12 Atletizm Kulübünün katıldığı prestijli şampiyonaya Küçük Kızla ve Yıldız kızlar kategorilerinde katılan Gemlik Belediye Spor Atletizm Kulübü sporcuları bir kez daha büyük bir başarıya imza attılar.

1500 metre küçük kızlar yarışmasında Nuriye Bilgi birinci olurken, Yıldız Kızlarda 2 000 metre koşusunda Dilek Özdemir üçüncü oldu. Yıldız Kızlarda yine 2000 metrede Edanur Eren 4. Deniz Aytun’da 5.liği elde etti. Puanlamada Gemlik Belediye Spor Atletizm takımı Yıldız kızlarda takım halinde şampiyonluğu elde ederken, küçük kızlarda da üçüncü oldular.

Hedeflerinin Türkiye şampiyonası olduğunu bir kez daha yineleyen Atletizm Antrenörü Burhan Gümüş, kendilerine büyük destek veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Kulüp Başkanı Hulusi Gandar’a teşekkür etti. Her türlü desteği aldıklarını belirten Burhan Gümüş, gerekli alt yapı tesisleşmesi sonrasında Gemlik’in atletizm dalında daha birçok başarılı sporcu çıkaracağına inandığını kaydetti. Kulüp Başkanı Hulusi Gandar’da sporcuları ile gurur duyduklarını dile getirirken, Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da Belediye Spor Atletizm Tıkımı teknik ekip, futbolcu ve yöneticilerini tek tek kutladı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ayrım yapmadan her spor kulübüne destek olmayı sürdüreceklerini belirterek, tesisleşme konusunda da yatırımların devam edeceğini kaydetti. Gemlik Belediyesi olarak Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadını tamamladıklarını hatırlatan Refik Yılmaz, uluslararası turnuvalar, şampiyonalar düzenleyebilecek kapasiteye yükselen Gemlik’te, her spor branşından yüzlerce başarılı gencin çıkmasını temenni ettiklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2015, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28