banner47

BURFAŞ’ın Kalitesi Dünya Lideri

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden BURFAŞ, kaliteli hizmetleriyle Evrensel Ticaret Liderleri Kulübü tarafından ‘2016 Uluslararası Otel ve Restoran Kalite Ödülü’nü almaya hak kazandı. Ödül töreni, 26 Ocak’ta Madrid’de yapılacak.

BURFAŞ’ın Kalitesi Dünya Lideri
banner3

Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden BURFAŞ, kalitesiyle ‘Uluslararası Otel ve Restoran Kalite Ödülü’nü almaya hak kazandı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ödülün tanıtımı için basın mensuplarıyla Zafer İstasyon Restoran’da bir araya geldi.Bursa’nın her alanda öncü bir kent olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Mutluluğumuzu paylaşıyoruz. Bursa’da örnek ve güzel hizmetler veren BURFAŞ, Bursa’nın huzur kenti olması konusunda önemli çalışmalar yapıyor. 40 ülkeden 7 bin şirketin üye olduğu Evrensel Ticaret Liderleri Kulübü tarafından ‘Uluslararası Otel ve Restoran Kalite Ödülü’nü almaya hak kazanan BURFAŞ’ın başarısı, Bursa için bir onurdur” dedi.

“Kentin En Güzel Yerlerinde Örnek Tesisler Var”

Başkan Altepe, BURFAŞ’ın 23 yıl önce fuar organizasyonları yapmak üzere kurulduğunu hatırlatarak, “BURFAŞ, sosyal ve kültürel anlamda Bursa’nın kalkınmasına da örnek işbirlikleriyle katkı koydu. Günden güne yenilenen ve kaliteli hizmetlere adını yazdıran BURFAŞ, 2009 yılından bu yana sosyal tesis işletmeciliğinde de hızlı bir çıkış yaşadı. Şirketin dinamizminden bizler de faydalanıyoruz. BURFAŞ’ın bugün kentin en güzel yerlerinde örnek tesisleri var” diye konuştu.

Başkan Altepe, hizmet sektöründe kalitenin artmasında BURFAŞ’ın önemli katkılarının var olduğunu da vurgulayarak, “Turizm kenti olmayı hedefleyen Bursa’da kalite artıyor. Bugün 53 ayrı noktada 20’nin üzerinde restoranı ve diğerleri de kafeteryaları olmak üzere tesisler işletiliyor. Para kazanmayı değil, kaliteli hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırmayı istedik. Sosyal tesisler de yaşlı genç tüm vatandaşların geç saatlere dek rahatça vakit geçirebildikleri alanlar olarak Bursalıların yüzlerini güldürüyor. Bizlere bu gururu yaşatan BURFAŞ’ın tüm ekibine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni Tesisler de Açılacak

Başkan Altepe, kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de yeni tesislerin açılmaya başladığını; İnegöl, Orhangazi, İznik, Mustafakemalpaşa ve Oylat için de yeni sosyal tesislerin çalışmalarının başlatıldığını sözlerine ekledi. Sosyal tesis sayısının 70’i bulacağına işaret eden Başkan Altepe, “Amaç, şehrin kalitesini artırmak ve tesislerin huzur noktaları olmalarını sağlamaktır. Tüm vatandaşların tesislerden huzurla faydalanması bizleri de onlar kadar mutlu ediyor” açıklamasını yaptı.

BURFAŞ’ın kazandığı ödülün jüri üyelerinin gizlice yaptıkları değerlendirmeyle belirlendiğini vurgulayarak, sosyal tesislerde hijyen, kalite ve tazelik konusunda hassas davranıldığını sözlerine ekledi. Başkan Altepe, basın mensuplarının konuyla ve diğer yatırımlarla ilgili sorularına da cevap verdi.

BURFAŞ Genel Müdürü Muhammed Gümüşsoy da Başkan Altepe’ye, desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “BURFAŞ, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe sayesinde bugünkü kalitesine ulaştı ve ivme kazandı” dedi. Gümüşsoy, ödülü Başkan Altepe’ye takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2015, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28