banner47

Afyonlular Kocabıyık'ı Unutmadı

Gemlik Afyonkarahisarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği düzenledikleri program ile hemşehrileri Asım Kocabıyık’ı andılar...

Afyonlular Kocabıyık'ı Unutmadı
banner3

Gemlik Afyonkarahisarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği yönetiminin organize ettiği programa Gemlik Protokolü başta olmak üzere, hemşehrileri ve Gemlik halkı yoğun ilgi gösterdi.Ayrıca Afyonkarahisar ve İstanbul'dan da katılım gerçekleşti.

Kuran-ı Kerim okunması ile başlayan anma programında daha sonra Mevlid-i Şerif okunup dualar edildi.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Anma programına Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Barutçuoğlu, ilçe Müftüsü Muammer Turan, Milli Eğitim müdürü Mehmet Duran, Eski Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, muhtarlar  dernek başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.

Gemlik Afyonkarahisarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Hıdır Erdem yaptığı açıklamada; "Medar-ı iftiharımız olan hemşehrimiz Asım Kocabıyık’ın Gemlik’imize, ülkemize, memleketimize yaptığı bunca hayırlı işleri unutmamak, unutturmamak için bu programı düzenledik. Bu ve benzer etkinliklerimiz devam edecek. Kendisinin hemşehrimiz olması bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Derneğimiz imkanları ile tertiplediğimiz programa tüm üyelerimiz elinden geldiği kadar katkı sundular. Bir çok hayırsever iş adamı da sponsor oldu. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Program sonrası katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2015, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28