banner47

GemlikLife Aralık Sayısı Çıktı

Aylık olarak yayınlanan dergimizin üçüncü sayısı olan Aralık sayısı çıktı.

GemlikLife Aralık Sayısı Çıktı
banner3

Tamamen Gemlik'i dikkate alarak hazırlanan derginin bu ay ki sayısı Gemlik’in en büyük değerlerinden biri olan ve 3 yıl önce aramızdan ayrılan Sayın Asım Kocabıyık anısına çıkarıldı. Kocabıyık’ın hayatının anlatıldığı köşemiz aynı zamanda fotoğraflarla zenginleştirildi. Dergimizde ayrıca; Gençali Mahallesi Muhtarı Mürüvet Günay  ile yapılmış güzel bir söyleşi, düşürülen Rus uçağı hakkında Gemlik halkının düşüncelerini içeren sokak röportajları, Gemlik’te bir ilk olan magazin sayfaları,  birbirinden değerli köşe yazıları ve gündemle ilgili çeşitli konular, Gemlik’e ait Göksal Noca’nın mutfağından yemek tarifi, ödüllü bulmaca ve birbirinden özel röportajlar yer alıyor.

Derginin Yazı İşleri Müdürü Oğuzhan Obuz; "Bizi severek takip eden ve okuyucularımızın istekleri doğrultusunda yayın hayatımıza üçüncü sayımız ile devam ediyoruz. Dergimiz çıktığı ilk günden bugüne oldukça güzel yorumlar aldı. Gemlik, GemlikLife dergisini çok beğendi, her ay merakla dergimizi beklediklerini ifade ediyorlar ve bu da bizi oldukça mutlu ediyor. Dergimize sponsor  ve abone olan herkese  teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Dergiyi online olarak okumak için tıklayınız...

GemlikLife Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Sarıkaya ise ; GemlikLife dergisinin yeni yılda tasarım konseptinin tamamen değişeceğini, bambaşka bir tasarıma sahip olacağını, içeriğinin önceki sayılara nazaran daha da genişleyeceğini, Gemlik’te bir ilke imza atarak magazin sayfalarının da yer alacağını, Gemlik’in sosyal, kültürel, sanatsal ve spor etkinliklerine daha fazla yer verileceğini, artan kaliteye,  değerli yeni köşe yazarlarının ekleneceğini ve en önemlisi Gemlik’in dergiye daha rahat ulaşabilmesi için şehir merkezinde satış yerlerinin olacağının müjdesini verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2015, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28