banner47

Türk Sinemasının Duayeni Eşref Kolçak 90 Yaşında

Türk Sinemasının yaşayan efsane isimlerinden Eşref Kolçak 90 yaşına bastı.

Türk Sinemasının Duayeni Eşref Kolçak 90 Yaşında
banner3

Türk Sinemasının yaşayan efsane isimlerinden Eşref Kolçak 90 yaşına bastı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Yusuf Restoran da ağırladığı Eşref Kolçak’a yaş pastalı sürpriz bir doğum günü partisi hazırladı. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Özel Kalem Müdürü Halil İbrahim Atış, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Turhan ile birlikte Belediye özel kalem, basın yayın ve sosyal ve kültür işler personelinin de hazır bulunduğu kutlamada, duayen sanatçıya nice sağlıklı ve sanat dolu günler temenni edildi.

Türk Sinemasına 73 yıldır başarıyla hizmet veren Eşref Kolçak’ın 40 yıldır Gemlik Kumla mahallesinde yaşadığını hatırlatan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Böylesine önemli bir sanatçımızın Gemlik’i tercih etmesi bizlere onur ve gurur veriyor. Sinemamızın yaşayan efsanesine sürpriz bir doğum günü partisi hazırladık. 90 yaşındaki ihtiyar delikanlı Sayın Eşref Kolçak’a nice sağlıklı, huzur ve mutluluk dolu, sanat dolu yıllar diliyoruz. Gemlik Belediyesi olarak kendisi ile daha birçok sosyal ve kültürel projede birlikte olmak istiyoruz. İyi ki böyle bir sanatçıyı tanıdık, iyi ki böylesi önemli bir sanatçı Gemlik’i tercih etti. Doğum gününü kutluyoruz” dedi.

Gemlik’in tarih öncesinden kalma 7 bin yıllık tarih, kültür ve turizm şehri olduğunu bir kez daha vurgulayan Eşref Kolçak, sürpriz doğum günü partisi için Refik Yılmaz, Ahmet Avcı ve Belediye personeline teşekkür etti. Gemlik Belediyesinin Refik Yılmaz başkanlığında 7 yıldır emin ellerde olduğunu ve ilçenin hiç görmediği kadar hizmet ve yatırım gördüğünü ifade eden Eşref Kolçak, “Bunları samimi söylüyorum. İnanın bu kez rol yapmıyorum. Gemlik’e artık güzel şeyler oluyor” dedi. “Kaç yaşına giriyorsunuz?” sorularına da, “40 yeni bitiyor, 41’den gün alıyorum” diye esprili yanıt veren Eşref Kolçak, belediye personeliyle duygu dolu anlar yaşadı.

Yaş pastasını Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile birlikte kesip, mumları üfleyen duayen Sanatçı Eşref Kolçak, Yusuf Restorana yemek yemeye gelen öğrencilerin ve müşterilerin de yoğun ilgisi ile karşılaştı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2017, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28