banner47

Şükrü Kara'nın Katili Yakalandı

Gemlik’te dün sabah erken saatlerde işe giderken, evinin önünde Şükrü Kara’yı öldüren katil zanlısı Gökhan Küçük Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri tarafından Gemlik’te yakalandı.

Şükrü Kara'nın Katili Yakalandı
banner3

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla gözaltına alınan zanlı Gökhan Küçük (24)  ilk sorgusunun yapılması için, can güvenliği endişesiyle, Bursa’ya sevk edildi. Gözaltında başka ismin bulunmadığı öğrenilirken, zanlının savcı karşısına Gemlik’te mi, yoksa güvenlik gerekçesi ile Bursa’da mı çıkarılacağı açıklanmadı.

‘’4 yıllık husumet’’

Zanlı Gökhan Küçük İle Şükrü Kara arasında, geçmiş yıllara dayalı husumet olduğu, Şükrü Kara’nın daha önce Gökhan Küçük'ü yaralamaktan ceza yattığı öğrenildi. 4 yıl önce yaşanan husumetin, bugüne taşınmasına ise anlam verilemedi.

‘’Zanlı pek çok olaya karıştı’’

Bir diğer iddia da, zanlının akşam saatlerinde Karacali ve Kayıkhane mevkiinde yaralama olayına karıştığı yönünde. Zanlının her iki olaydan aranırken, ertesi sabah da Kara cinayetini işlediği iddia ediliyor.

"15 gündür bunu planlıyordum"

Dün akşam saatlerinde yakalanan Gökhan Küçük, ilk ifadesinde: "Şükrü'yü öldürmeyi 15 gündür planlıyordum ve bugün planımı uyguladım" dediği öğrenildi. Öte yandan Şükrü Kara'nın katil zanlısı Gökhan Küçük ve ailesine ait olduğu öğrenilen Ahmet Süren Meydanındaki emlak dükkanı dün Kara'nın arkadaşları ve yakınları tarafından taşlandığı içerideki mobilya ve eşyalara zarar verildiği dükkanın kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Şükrü Kara'nın cenazesi bugün öğle namazından sonra Hamidiye Köyünde büyük bir kalabalık son yolculuğuna uğurladı.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER