banner47

Sosyal Denge Sözleşmesinde Mutlu Son

Gemlik Belediyesi ile Bem Bir-Sen sendikası arasında süren sosyal denge sözleşmesi görüşmeleri mutlu sonla bitti.

Sosyal Denge Sözleşmesinde Mutlu Son
banner3

Gemlik Belediyesi ile Bem Bir-Sen sendikası arasında süren sosyal denge sözleşmesi görüşmeleri mutlu sonla bitti.

Gemlik Belediyesi’nde çalışan 107 memur ve 15’i sözleşmeli toplam 122 personeli kapsayan görüşmeler üçüncü oturum sonrasında imzaya bağlandı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, görüşmeleri yürüten Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol ve Sendika Bursa Şube Başkanı Ali Alan arasında imzalar atıldı. 18 taslak üzerinde mutabakata varan taraflar, birbirlerine teşekkür ederek, iş barışı konusunda çarpıcı mesajlar verdiler.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Belediyesi memurlarına artık zimmet çıkmadığını, Gemlik Belediyesi memurlarının mahkemelerde süründürülmediğini vurgulayarak, “7 yıldır süren iş barışı bu anlaşma ile devam edecek. Zimmet dönemi bitti. Memurların yargılanma süreçleri sona erdi. Çalışma ve kazanma dönemi başladı. Tüm memur ve sözleşmeli memur personelimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Sözleşme görüşmelerini yürüten Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, Sendika Bursa Temsilcisi Ali Alan, Gemlik Temsilcisi Abdullah Dönmez’e de teşekkür eden Refik Yılmaz, iş barışı ve iş huzurunun devam edeceğini sözlerine ekledi.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol’da 122 personele, en yüksek devlet memuru taban aylığının yüzde 80’i oranında sosyal denge zammı yapıldığını açıklayarak, bu zam oranının her ay maaşlarına ek olarak ödeneceğini müjdeledi. Sosyal Denge Sözleşmesi 1 Ocak 2017 ile 1 Nisan 2019 tarihleri arasını kapsayacak.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2017, 17:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28