banner47

Recep Tayyip Erdoğan Stadı Açılışa Hazır

Gemlik Belediyesi’nin yaptırdığı, 2014 yılı Kasım ayında temeli atılan Modern Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı açılış için gün sayar hale geldi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı Açılışa Hazır
banner3

Gemlik Belediyesi’nin yaptırdığı, 2014 yılı Kasım ayında temeli atılan Modern Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı açılış için gün sayar hale geldi. Kamulaştırmasıyla birlikte yaklaşık 2 Milyon Liraya mal olan stadın 2016 yılının ilk aylarında görkemli bir açılış töreni ile hizmete girmesi bekleniyor. Sahadaki çalışmaların son halini Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Umurbey Mahallesinin Türkiye’nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın ardından 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da adını sonsuza kadar yaşatacağını söyledi.

Halkın oylarıyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı olan, sporun içinden çıkmış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini Bursa’da bir ilk olarak Gemlik Umurbey Stadına vermekten büyük mutluluk duyduklarını anlatan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yapım aşamasında ortaya çıkan aksiliklere rağmen Gemlik’e yakışan bir sahayı tamamladıklarını belirtti. 500 kişilik seyirci kapasitesinin, kamulaştırılan alanda yapılacak takviye tribünler ile artırılabileceğine dikkat çeken Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ufak tefek müteahhitlik hizmetlerinin yanı sıra, çevre düzenlemesi sonrası stat açılış töreninin yapılacağını müjdeledi.

Birçok ilçe stadından daha modern biçimde yapılan Gemlik Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Stadında soyunma odaları, hakem ve gözlemci odaları, mescit, banyolar, tuvaletler ve vip tribünleri de bulunuyor. Modern ölçülerde yapılan stadyumda, birçok amatör, ulusal ve uluslararası müsabaka oynanabilecek.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2015, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28