banner47

Benimle Delirir Misin? Gemlik'te Sahnelendi

GemlikLife Kültür Etkinlikleri kapsamında, Ahmet Gültekin Müzik ve Sanat Merkezi ve Kenan Karakaş işbirliği ile organize edilen "Benimle Delirir misin?" adlı oyun Gemlik'te tiyatro severler ile buluştu.

Benimle Delirir Misin? Gemlik'te Sahnelendi
banner3

GemlikLife Kültür Etkinlikleri kapsamında, Ahmet Gültekin Müzik ve Sanat Merkezi ve Kenan Karakaş işbirliği ile organize edilen Komagene ve Amerikan Kültür sponsorluğunda "Benimle Delirir misin?" adlı oyun Gemlik'te tiyatro severler ile buluştu.

Son zamanların en iyi komedi oyunları arasında yer alan, oyunun başrollerinde 80'ler dizisinin sevilen oyuncusu Necmi Yapıcı ve başarılı oyuncu Mehtap Bayri yer aldı. Tiyatro yazarı Mine Artu'nun kaleminden uyarlanan oyun, İstanbul Meydan Sahnesi tarafından Manastır Kültür Merkezi'nde izleyicisi ile buluşan "Benimle Delirir Misin?" adlı tiyatro oyunu büyük alkış aldı.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Belki de aşk eski bir yalandı, bütün suç da Adem ile Havva’daydı. Ya da en baştan bize aşkı çok yanlış anlatmışlardı. Evlilik yeminleri ve güzel aşk sözcüklerinden delilik rapsodisine uzanan trajikomik bir sürecin öyküsü olan oyunun sonunda izleyiciler oyun bitiminde oyuncularla fotoğraf çekinme şansını da elde ettiler.

GemlikLife kameralarına konuşan başrol oyuncuları Necmi Yapıcı ve Mehtap Bayri ; "Gemlik seyircisi bugün muhteşemdi öncelikle bu soğuk havada buraya geldikleri için hepsine teşekkür ediyoruz. Oyunun sahnelenmesinde emeği geçen başta Kenan Karakaş'a, Ahmet Gültekin'e ve siz değerli GemlikLife ekibine çok teşekkür ediyoruz. Sponsor firmalarımız olan Komagene ve Amerikan Kültür'e çok teşekkür ediyoruz. Fakat Gemlik'in en büyük eksikliklerinden birisi bir tiyatro sahnesidir, sahne ve kuliste ciddi sıkıntılarımız var, özellikle merdiven bize çok sorun yarattı. Biz her ne kadar seyircimize yansıtmamaya çalışsak da oldukça zorlandık. Buradan yetkililere sesleniyoruz, en kısa zamanda Gemlik'in kültür merkezi sorunu biran önce çözülsün. Bu haberi okuyan herkesin de kandilini kutluyoruz" ifadelerine yer verdiler.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2015, 21:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER