banner47

Öğretmenler Günü Kutlamaları Sürüyor

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz tarafından geleneksel hale gelen 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama etkinlikleri devam ediyor.

Öğretmenler Günü Kutlamaları Sürüyor
banner3

Her 24 Kasım’da ilçede bulunan öğretmenlere günün anısına hediye dağıtan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, TEOG sınavları nedeniyle ara verilen etkinliği hafta başında devam ettirdi. İlçedeki 24 okulda eğitim ve öğretim veren yaklaşık bin öğretmene USB Bellek dağıtmayı hedefleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kaymakam Cahit Işık ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’ın da katıldığı törende, Roda Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerine hediyelerini verdi. Öğretmenler Günü hediyesini takdim eden Refik Yılmaz, “Ailelerinizle birlikte nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı Öğretmenler Günü olsun” dedi.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Öğretmenler Günü Kapsamındaki hediye dağıtım töreni ilçedeki diğer okullarda da devam ediyor. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve Belediye Meclis üyesi Fehmi Aslan’da, Körfez Ortaokulu ve Şehit Öğretmen Etem Yaşar İlkokullarında öğretmenler ile bir araya gelerek, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın hediyesi olan USB Bellekleri eğitimcilere takdim ettiler.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2015, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28