banner47

Engelli Yolu İşgaline Zabıtadan Ceza Yağdı

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, engelli yollarına park eden 6 araç sürücüsüne ceza yağdırdı.

Engelli Yolu İşgaline Zabıtadan Ceza Yağdı
banner3

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında denetimleri sıkılaştıran Zabıta Müdürlüğü ekipleri, engelli yollarına park eden araçlara ceza keserken, yine engelli yollarına işgaliye koyan esnaflara da uyarı yaptı. 5326 Sayılı Kabahatler Kanununa göre engelli yollarına park eden 6 araç sürücüsüne 100’er lira para cezası kesildi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda kaldırımların işgali konusundaki denetimleri artıran Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde sadece işgaliye ile değil, engelli yollarının gaspı konusunda da yoğun çalışma yürüttü. Zabıta Müdürü Erol Bütün, denetimlerin 3 Aralık öncesinde de yapıldığını hatırlatarak, tüm uyarılara rağmen bu konuda hassasiyet göstermeyen araç sürücülerine bu kez idari para cezası kesildiğini bildirdi.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Herkesin engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğine dikkat çeken Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Bütün, Engelli vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve sosyal yaşamda zorlanmamaları adına yapılan çalışmaların, duyarsızlıkla engellenmesine karşı çıktıklarını söyledi. Esnaf ve sürücülerin yanı sıra vatandaşların bu konuda hassasiyet göstermelerini isteyen Bütün, bundan sonraki olumsuz görüntülerde, vatandaşların polis veya zabıta müdürlüğüne bildirmesini istedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2015, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28