banner47

Gemlik'te Kaza 5 Yaralı

Gemlik yakınlarında kontrolden çıkan otomobil önce bariyerlere, ardından bir otomobile çarptı.

Gemlik'te Kaza 5 Yaralı
banner3

Gemlik yakınlarında kontrolden çıkan otomobil önce bariyerlere, ardından bir otomobile çarptı. Kazada her iki araçta bulunan 5 kişi hafif yaralanırken, yaralılar arasında bulunan küçük çocuklar büyük korku ve panik yaşadı. O sırada olay yerinden aracıyla geçen bir hemşire yaralıların yardımına koştu. Hemşire, çocukları kucağına alıp sakinleştirdikten sonra kendi aracına alarak ambulansın gelmesini bekledi.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Gemlik Karayolu, Karsak boğazı mevkisinde meydana geldi. 43 yaşındaki Erkan Dizdar yönetimindeki 34 HFS 79 plakalı otomobil Orhangazi’den Gemlik yönüne seyir halindeyken, Karsak Boğazı Mevkisi’nde kontrolden çıktı. Savrulan otomobil bariyerlere çarptıktan sonra aynı yönde seyir halinde bulunan 39 yaşındaki Mustafa Sargın yönetimindeki 41 FA 695 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddeti ile her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kazada her iki araçta bulunan 1.5 yaşındaki Ahmet Erdem Sargın, 2 yaşındaki Şule Sargın ve anneleri 34 yaşındaki Şifa Sargın ile 3 yaşındaki Ayla Dizdar ve annesi 37 yaşıdaki Melek Birinci Dizdar hafif yaralandı.

Kaza sonrasında olay yerinden otomobiliyle geçen ve adını açıklamayan hemşire yaralılara müdahale etti. Yaralı çocukları kucağına alarak sakinleştiren hemşire, daha sonra kendi otomobiline koydu. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Gemlik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28