banner47

Gemlikli Çocukların Caillou Coşkusu

GemlikLife Organizasyon 2015 yılı Sosyal ve Kültürel Projeler Kapsamında Gemlikli minik öğrenciler ve çocuklar için organize ettiği “Caillou Müzikal Tiyatro Gösterimi” dün Gemlik Belediyesi Manastır Kültür Merkezinde sahnelendi.

Gemlikli Çocukların Caillou Coşkusu
banner3

GemlikLife Organizasyon 2015 yılı Sosyal ve Kültürel Projeler Kapsamında Gemlikli minik öğrenciler ve çocuklar için organize ettiği, Komagene ve Maki Yapı'nın sponsorluğunda gerçekleşen “Caillou Müzikal Tiyatro Gösterimi” dün Gemlik Belediyesi Manastır Kültür Merkezinde sahnelendi.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Gemlik Belediyesi Manastır Kültür Merkezi’nde organize edilen gösterime yaklaşık bin 1200 çocuk, minik öğrenci ve aileleri katıldı. Daha öncede Gemlik’e gelen çocukların çok sevdiği çizgi film kahramanı Coillou’nun müzikal tiyatro gösterimi büyük beğeni topladı. Sosyal ve Kültürel Projeler Kapsamında, GemlikLife olarak sadece eğlenceye yönelik organizasyonları hedeflemediklerini belirten organizasyon sorumlusu Oğuzhan Obuz, çocukların eğitim ve öğretimlerine de duyarlılık gösterdiklerini söyledi. Gemlik'teki hemen hemen bütün anaokulu öğrencilerinin katılım gösterdiği Caillou Müzikali çocuk tiyatrosu tüm öğretmen ve velilerden de tam not aldı.

CAİLLOU SEVGİSİNE SALON YETMEDİ

Caillou Müzikali'nin sevimli kahramanları gösterilerini, hıncahınç dolu salonda çocukların coşkulu tezahüratları arasında gerçekleştirirken, salonda yer bulamayan bazı izleyiciler ise diğer seansları beklemek zorunda kaldı.

GemlikLife organizasyon ekibi tarafından organize edilen "Caillou Müzikali " adlı gösteri, orijinaline sadık kalınarak hazırlanırken, çocuklar beyaz camın ardında izlemeye alışkın oldukları kahramanları karşılarında görmenin şaşkınlığı ve mutluluğunu bir arada yaşadılar.Dünyada 50'den fazla ülkede gösterimde olan örnek davranışlarıyla uzun süredir çocukların kalbinde yer edinen çizgi film Caillou gösterisinde çocuklar unutulmaz bir gün geçirdiler.

Çizgi film karakteri Caillou'nun, ailesi ve en yakın arkadaşı arasında geçen maceraların anlatıldığı oyun, çocukların coşkulu katılımlarıyla 45 dakika sürerken, gösterinin tamamlanmasının ardından sahneye çıkan çocuklar çizgi film kahramanlarıyla fotoğraf çektirmenin ayrıcalığı ve mutluluğunu da yaşamayı da ihmal etmediler.

MUTLU VE TERBİYELİ ÇOCUK CAİLLOU

Caillou (Kayu) adında bir çocuğun maceraları üzerine kurulu, son derece terbiyeli, sosyal aktiviteleri olan ve insanlarla çok iyi geçinen afacan bir çocuğun anlatıldığı çizgi filmdir. Kayu 'nun kötü alışkanlıkları yoktur, ailesi ve arkadaşları ile beraber mutlu bir yaşam sürmektedir. İçinde şiddet olmadan basit ve son derece sade anlatımıyla, eğitici ve öğretici olan bir çizgi film olan Kayu, tüm dünyada çocuklar tarafından büyük ilgi ile izleniyor.

Video için tıklayınız...

3 seanstan oluşan gösterinin bitiminde sponsor firmalardan Komagene izleyecilere çiğ köfte ikramında bulunurken, çocuklar ve aileleri gerçekleşen bu organizasyondan çok memnun olduklarını tekrarlarının olmasını istediklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2015, 20:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28