banner47

Afyonlular Derneği Yönetimi Değişti

Gemlik Afyonkarahisarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği geçtiğimiz yıl kurulmuş ve başkanlık görevini bir yıldır Mustafa Ağıl yapmaktaydı. Genç başkan hem aktif olarak çalışıyor hem de başkanlık görevini icra ediyordu.

Afyonlular Derneği Yönetimi Değişti
banner3

Gemlik Afyonkarahisarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği geçtiğimiz yıl kurulmuş ve başkanlık görevini bir yıldır Mustafa Ağıl yapmaktaydı. Genç başkan hem aktif olarak çalışıyor hem de başkanlık görevini icra ediyordu. Çalıştığından ötürü dernekteki görevini aksattığını düşünerek başkanlık görevinden istifa etmişti. Ağıl’ın istifası üzerine dernek yönetimi olağanüstü kongre kararı aldı ve dün akşam saat 19:00’da dernek lokalinde kongre gerçekleşti.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Genel Kurul dernek başkanı Mustafa Ağıl’ın konuşmasıyla başladı. Ağıl konuşmasında; “13 aylık görevim süresince bana bu görevde desteğini esirgemeyen yönetim kurulu ve üyeleri başta olmak üzere derneğimizin kadın kollarına en içten dileklerimle teşekkürlerimi bildirmek istiyorum. Derneğimizin geçmiş faaliyetleri göz önüne alındığında Gemlik’te gerçekleşen hemşehri dernekleri şenliklerine katılmak derneğimiz adına çok büyük gurur verici bir faaliyetti. Bu şenliğe katılmak bile bizler için çok güzeldi. Gemlik’in en büyük değerlerinden biri olan hemşehrimiz rahmetli Asım Kocabıyık için derneğimiz bünyesinde mevlüt okutmamız bizler için çok büyük gurur kaynağı olmuştur. Bunun gibi bir çok etkinlikte bizlerden desteğini esirgemeyen tüm Afyonkarahisarlılara şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

Yeni Başkan Hıdır Erdem Oldu

Geçmiş dönem faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından mevcut yönetim genel kurul üyelerinin oylarıyla ibra edildi.

Ardından gerçekleştirilen oylama ile 2016 döneminde görev alacak yeni yönetim kurulu seçildi. Yeni yönetim adına söz alan Hıdır Erdem konuşması ve eski başkan Mustafa Ağıl’a hediye takdiminin ardından Genel Kurul sona erdi.

Gemlik Afyonkarahisarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği yeni yönetim kurulu başkanı Hıdır Erdem olurken, yönetim kurulunda; Şenol Ünal, Üzeyir Aykuş, Selami Çelik, Ali Çalışır, Mehmet Tunç, İbrahim Çelebi isimleri yer aldı. Yönetim kurulunda ki diğer isimler ise şu şekilde; Ali İhsan Şahinkaya, Arifözkan, Süleyman Yıldız, Mehmet Dalmış, Fatih Balaban, Halil Çetin, Ufuk Gölcük, Ahmet Arslan, Mustafa Kaya, Oğuz Aktaş, Ramazan Çal, Asım Yıldırım, Hüseyin Kızıltaş, Şerif Ahmet Sarıkaya, Ahmet Aydoğmuş, İsmail Akkoç, Harun Karasöğüt, Ercan Ağıl, Seyfullak Koçak.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2015, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER