banner47

Işık; “Engellilerimiz Yalnız Değil”

 Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Işık; “Engellilerimiz Yalnız Değil”
banner3

 Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlikler kapsamında ilk olarak Gemlik Kent Konseyi ve Gemlik Belediyesi’nin Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası’nda engelliler için tertip ettiği yemeğe iştirak edildi.

Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Topkaç, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar İslam ve çok sayıda parti üyesi ile birlikte Gencali Mahallesi’nde yaşayan engelli yaşlı çiftin evi ziyaret edildi.

Ziyarette konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık; “Tüm sağlıklı insanların da birer engelli adayı olduğunu biliyoruz. Engelli vatandaşlarımız yalnız değillerdir. Bu manada Ak Parti teşkilatları;  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’mızın projeleri ile engellilerimize büyük kolaylıklar ve imkânlar sağlamıştır. Belediyelerimizde bu kapsamda engellilerimize yönelik engellerin kalkması için çalışmalar yürütmektedir” dedi.

Gencali Mahallesi’nde, 1999 yılındaki depremde evleri yıkılan ve devlet tarafından kendilerine yeniden yapılan evde yaşamlarını sürdüren;  70 yaşındaki Vecibe Ölmez ve 75 yaşındaki eşi Davut Ölmez’i evlerinde ziyaret eden Ak Parti heyeti, yürüme zorluğu çeken Vecibe Ölmez’e bir elektrikli engelli aracı hediye ederek yaşlı çiftin hayır dualarını aldılar.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2015, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28