banner47

Marmarabirlik Satış Mağazası Cafe ve Kahvaltı Evi Açıldı

Gemlik eşraflarından Saral ailesi müteşebbis olarak bir ilke daha imza attı. Maden Mühendisi Zeki Saral ve Eczacı Şeyda Saral’ın oğulları Buğrahan Saral, Marmarabirlik zeytin ürünleri bayiliğinin beraberinde Cafe & kahvaltı evini hizmete açtı.

Marmarabirlik Satış Mağazası Cafe ve Kahvaltı Evi Açıldı
banner3

Geçtiimiz Cuma günü yapılan açılış töreni ile hizmete giren mağazanın açılış törenine Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Saral ailesinden Eczacı Sevinç Saral, Zeki Saral, Esnaf odası başkanı İsmail Beki, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ve Saral ailesinin yakınları katıldı. Çarşı Camii İmam Hatibi Süleyman Yedek tarafından okunan duanın ardından açılış kurdelesini davetlilerle birlikte kesen Saral ailesi, Gemlik’e yine bir ilki getirmenin huzurunu yaşadıklarını belirttiler.

Demirsubaşı Mahallesi 1 Nolu cadde üzerindeki yerinde hizmete giren S.B. SARAL satış mağazası ve Cafe’de tüm Marmarabirlik ürünlerinin yanı sıra, ünlü Mahkeme Fırını ürünleri, hediyelik şekerleme ve çikolata çeşitlerinin yanında kahvaltılık ürünler satılıyor. Özenle tasarlanmış dizaynı ile göze çarpan Cafede alışverişin yanında deniz tarafındaki salonunda kahvaltı servisi ve vitamin bar yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2015, 22:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28