banner47

Keşfedilmemiş Güzellikte Gemlik'e Yakın Kır Düğünü

Tamamen kır düğünü olarak hizmet veren, kır düğünü olmanın yanında şehrin tam ortasında ister ailenizle, ister özel miafirlerinizle gidip, ister özel davet ve yemeklerinizde gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz Gül Bahçesi Kır Düğünü, organizasyonları ve ayrıcalıklı hizmetleriyle Gemlik'in yanı başında Orhangazi'de hizmetinizde...

Keşfedilmemiş Güzellikte Gemlik'e Yakın Kır Düğünü
banner3

Tamamen kır düğünü olarak hizmet veren, kır düğünü olmanın yanında şehrin tam ortasında ister ailenizle, ister özel misafirlerinizle gidip, ister özel davet ve yemeklerinizde gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz Gül Bahçesi Kır Düğünü, organizasyonları ve ayrıcalıklı hizmetleriyle Gemlik'in yanı başında Orhangazi'de hizmetinizde.

Şehrin tam ortasında, ulaşım kolaylığı sağlıyor olmasının yanı sıra,  sizi alıp uzaklara taşıyacak kadar da huzurlu. Sadece bu kadar mı? Tabiki değil. Adından da anlaşılacağı üzere Gül Bahçesi, doğanın, zeytin ağaçlarının, ceviz ağaçlarının arasında güzelliğin çok ötesinde farklı hizmetleriyle de dikkat çekiyor. Kurumsal firma organizasyonları, düğün, davet, iş yemekleri,  sünnet gibi birçok organizasyonda ayrıcalıklı çözümler sunarak, en güzel ve özel günlerinizi keyifli anlara dönüştürüyor.

Orhangazi'de doğup büyümüş olan kadın girişimci Gülsüm Serpil tarafından hizmete açılan Gül Bahçesi Kır Düğünü, 2 dönüm arazi üzerine kurulu düğün alanı, 4 dönümlük park alanı ile çok özel bir yer. Müşterilerine daha iyi bir hizmet verebilmek adına Bursa piyasasının çok altında düğün ve organizasyon yaptıklarını belirten Serpil; " Müşterilerimizin, doğa ile iç içe bir mekanda düğün, kına, davet, toplantı gibi tüm organizasyonlarında yer almak istiyoruz, onlara düşük bütçelerle hizmet vermek, sürekliliği ve kaliteyi arttırmak istiyoruz. Özellikle yaz dönemine özel yaptığımız kampanyalar ile tüm evlenecek çiftlerimizi mutlaka burayı görmeye davet ediyoruz. Önümüz ramazan, ramazan ayı içerisinde tüm iftar organizasyonlarına ev sahipliği yapabiliriz. Gül Bahçemiz 1000 kişi kapasitelidir. Bulunduğumuz bu bölgeye yeterli olacağını düşünüyoruz." dedi.

Gül Bahçesi Kır Düğünü ile iletişime geçmek için : 0535 736 28 82 ve 0532 344 78 83 numaraları telefonları kullanabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28