banner47

Kadın Girişimciler Gemlik'te Kermes Düzenledi

Kadın Girişimcileri Kalkındırma Derneği (KAGİDER) tarafından İskele Meydanı Festival Alanında organize edilen Kermes büyük ilgi gördü.

Kadın Girişimciler Gemlik'te Kermes Düzenledi
banner3

Yaklaşık 30 Kadın girişimcinin ev ekonomisine katkı sağlaması adına yapılan kermese Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve Belediye Meclis üyeleri de destek verdiler. Üç gün süren kermeste KAGİDER üyesi Gemlikli bayanların el emeği göz nuru ürünlerinin yanı sıra, gıda, kozmetik, iç giyim ve diğer tekstil ürünü çalışmaları da satışa konuldu.

Fotoğraflar için tıklayınız

KAGİDER Başkanı Hatice Şehnaz Baykal, Gemlik Temsilcileri Ayfer Güney, Çiğdem Kara ve Gülnur Sarı’nın da yer aldığı kermes çeşitliliği ile dikkat çekti. Gemlik’te bu kermes ile yaklaşık 25 bayana ekonomik destek olunduğunu vurgulayan Şehnaz Baykal Kara, gördükleri ilgiden de memnun olduklarını kaydetti. Önümüzdeki günlerde İznik’te de benzer bir organizasyon yapacaklarını ifade eden Baykal, Gemlik’te de yer sorunu çözülmesi halinde bayanlara ev ekonomilerine destek olmaları adına bu tür kermesleri periyodik hale getirebileceklerini bildirdi.

Kermese katılan Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, belediye meclis üyelerine börek ve tatlı ikram etti. Katmer yapımına katkı koyan Refik Yılmaz, Kadın Girişimleri kutlayarak, kermesin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28