banner47

Festival Değerlendirmesi Yapıldı

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye ile Kent Konseyi’nin birlikte organize ettiği 1. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivalinin değerlendirmesini yaptı.

Festival Değerlendirmesi Yapıldı
banner3

4 gün süren ve büyük ilgi gören festivalden yüz akıyla çıkıldığını vurgulayan Refik Yılmaz, “Kolektif Akıl, Ortak çalışma ile Gemlik’in gücünü göstermiş olduk. Katkı koyanlara teşekkürlerimi sunuyorum. Tebrik ediyorum” dedi. Uluslararası düzeyde olmasına ve bu yıl ilki yapılmasına rağmen festivalin başarılı geçtiğine dikkat çeken Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ufak tefek eleştirilerin moralleri bozmaması gerektiğini söyledi. Festivale hiçbir katkı koymayanların eleştiri getirdiğini anımsatan Refik Yılmaz, “Bizler eksikliklerimizi gördük. Şimdiden gelecek yıl ki festivalin çalışmalarını başlatıyoruz. Her geçen yıl çok daha güzel ve daha çok ses getiren festivalleri bu kadrolarla yapacağız” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Park Tesislerinde organize edilen kahvaltılı toplantıya Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Kent konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Meclisi üyeleri ile Belediye meclis üyeleri katıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Akıt, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki’nin de katıldığı değerlendirme toplantısında fikir alışverişinde bulunuldu. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Akıt, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki’de yaptıkları konuşmalarla Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerine moral verdiler.

Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Kadın Meclisi Başkanı Jale Tan, Gençlik Meclisi Başkanı Onur Bıyık’ta, katılımcılara ve destek verenlere teşekkür ederek, önümüzdeki yılın çalışmalarına şimdiden başlama sözü verdiler.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28