banner47

İbrahim Aşan MHP Gemlik İlçe Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi beklenen Milliyetçi Hareket Partisi kongresi öncesinde İbrahim Aşan başkan adaylığını açıkladı. GemlikLife'a konuşan Aşan, adaylığı hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.

İbrahim Aşan MHP Gemlik İlçe Başkanlığı Adaylığını Açıkladı
banner3

Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi beklenen Milliyetçi Hareket Partisi kongresi öncesinde İbrahim Aşan başkan adaylığını açıkladı. GemlikLife'a konuşan Aşan, adaylığı hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz dönem MHP Gemlik İlçe Başkan Yardımcılığını görevini de yürüten Aşan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi :

"Tüm kamuoyunun da bildiği gibi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin 8 Ekim 2016 tarihli tüm teşkilatlara göndermiş olduğu genelge ile ilçe kongrelerimizi 9 Ekim 2016'da başlayarak 30 Nisan 2017 tarihinde tamamlanmak üzere hepimizi görevlendirmiştir.

Yeni oluşacak heyetler partimizi muhtemel erken seçimlere veya olağan yerel seçimlere taşıyacak olan yönetim kadrolarını belirlemek ve bu sorumluluğu bu süre için teslim etmek üzere toplanacaktır. Bu görevi bir arkadaşımıza verip diğerini de ortak gayemiz olan davamıza hizmete devam etmek ve kazananın en yakın destek ve yardımcısı olma görevini verecektir.

Bu gelişmeler karşısında partililerimizin ilgi ve teveccühü ile bu yola çıkmamızın doğru olacağı kanısı oluşmuş ve teşkilatçılığın gereği olan çalışmalar kapsamında ilk olarak ilçe başkanımıza  konu 23 Ekim 2016 tarihinde iletilmiştir. Annemizin duasını, eşimizin ve çocuklarımızın da rızasını aldıktan sonra, ulaşabildiğim tüm eski ilçe başkanlarımıza, meclis üyelerimize, ocak başkanlarımıza, ilçe yöneticisi ve il delegelerimize, il başkanımıza konuyu iletmek sureti ile 25 Ekim 2016 tarihinde aday olduğumuzu paylaştım.

"Bizde Tavan veya Taban Diye Bir Ayrım Yoktur."

Milliyetçi Hareket Partisi'nde siyaset yapmanın ayrıcalığı, partimizde ve teşkilatımızda sınıf ayrımının olmaması, en önde duran ile hiç adı sanı anılmayanın eşit olmasıdır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin eliti yoktur., tek yarışımız vatana hizmet, milletin bekasına Türk ve İslam değerlerine sadakattir. Milli Ahlak, irade ve şuur ile demokratik vasıtaları kullanarak partimizi gücümüzün, enerjimizin tamamını tüketip ulaştırabileceğimiz en üst noktaya ulaştırmayı kendimize görev bildik. Bu idrak ve şuur içerisinde siz partililerimizin, tamamının destek ve hayır dualarına talip olduk. Yaşantımız boyunca siyaseti hizmete vesile kıldık, her ne yaptıysak Allah rızası gözeterek yaptık ve hiç kimsenin başına kakmadık. Ömrümüz oldukça da bu milletin hizmetkarlığını yapmak ve bunda sadece Allah rızasını gözetmek sözümüzdür. Sadakatimiz sadece teşkilatlarımıza, ödeyemeyeceğimiz tek borcumuz da isimsiz kahramanlarımızadır."

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2016, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28