banner47

Pelin Güneş Gemlik'te Okuyucuları İle Buluştu

Çocukların en çok sevdiği yazarlardan birisi olan Pelin Güneş, Gemlik Ali Kütük Ortaokulu'nda söyleşi ve imza gününde öğrencilerle bir araya geldi.

Pelin Güneş Gemlik'te Okuyucuları İle Buluştu
banner3

Çocukların en çok sevdiği yazarlardan birisi olan Pelin Güneş, Gemlik Ali Kütük Ortaokulu'nda söyleşi ve imza gününde öğrencilerle bir araya geldi.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Hakan Kırtasiye tarafından organize edilen Tudem Yayınevi yazarlarından Pelin Güneş, kendisini heyecanla bekleyen okuyucuları ile buluşturmasına vesile olan okul müdürü Faruk Şaşmaz ve öğretmenlerine teşekkür ederek kendilerine plaket takdim etti. Plaket töreninin hemen ardından önce kendini tanıtan Güneş, daha sonra kitaplarını okuyan öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplandırdı. Kitaplarda geçen kahramanlar hakkında sorular soran öğrencileri, büyük bir samimiyet ve içtenlikle cevaplayan Güneş, "Ankara'da yaşıyorum. Burada çocuk öykü yarışmasına katılarak başladı yazarlık serüvenim.

Edebiyat Mansiyon Ödülü

"Babama Kamera Vermeyin" adlı kitabım 2003 yılında Tudem Edebiyat Mansiyon Ödülü'ne layık görüldü. Ondan sonra daha çok yazmak istedim. Siz değerli okuyucularımın yorumları ve çocuklarımdan aldığım ilhamlarla yazmaya devam ediyorum. "dedi.

Yazmaya başlayanlara ve yazmak isteyenlere de tavsiyelerde bulunan Pelin Güneş, "Masanın üzerinde duran objeleri konuşturarak bile yazmaya başlayabilirsiniz. Yazmaktan sakın çekinmeyin, kimsenin düşüncelerine bağlı kalmak zorunda değilsiniz, kendi düşüncelerinizi özgürce yazabilirsiniz." dedi.

3 oturumdan oluşan söyleşi ve imza günü öğrenci ve öğretmenlerin kitaplarını imzalatması ve hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

GemlikLife'a Büyük Onur

İmza ve söyleşi programında, eğitim ve öğretime verilen desteklerden dolayı bir teşekkür plaketi de Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya'ya verildi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2016, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER