banner47

Cemal Küçük: "Gemlikspor Canımız"

Başta madde bağımlılığıyla mücadele olmakla beraber ,ilçemizin bir çok meselesini gündeme taşıyan ,çözüm için mücadele veren Gemlik Duyarlılık ve Dayanışma Derneği bu ayki toplantısını geniş bir katılımla Nur düğün salonunda gerçekleştirdi.

Cemal Küçük:
banner3

Başta madde bağımlılığıyla mücadele olmakla beraber ,ilçemizin bir çok meselesini gündeme taşıyan ,çözüm için mücadele veren Gemlik Duyarlılık ve Dayanışma Derneği bu ayki toplantısını geniş bir katılımla Nur düğün salonunda gerçekleştirdi.

Bu ayki toplantılarına Gemlikspor'un sorunları damgasını vurdu. Gemlikspor Başkanı Cumhur Aydın ve taraftarlar gurubundan da temsilciler katıldı.

Duyarlılık ve Dayanışma Dernek Başkanı Cemal Küçük toplantı sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.Küçük, yaptığı açıklamada;  "Milli Takımımız Ülkemiz için ne kadar önemli ise Gemlikspor'da bizim için aynı değeri taşır. Bayrağımız ne kadar  önemli ise Gemlikspor bayrağı da bizim  için o kadar önemlidir. Takımımızı üst liglerde görmek tabii ki bizi memnun eder oynadığı ligden ziyade bizi ilgilendiren kısmı şehrimizi temsil ediyor oluşudur." dedi.

"Kimse Sahip Çıkmazsa Biz Çıkarız!"

Küçük, açıklamasının devamında BAL'a çıktığı zamanki desteğin şimdi neden verilmediği bizi ve kamu oyunu oldukça şaşırtıyor. Gemlikspor üzerinden oyunlar mı oynanmak isteniyor? 108.5 milyon tahmini bütçesi olan bir belediyesi ,odaları ,borsaları ve sanayi kuruluşları olan bir ilçenin takımı nasıl oluyor da sporcularının ücretlerini, yemek paralarını dahi ödeyemez konuma geliyor. Kurulan kulüpler birliği çalışmaları yetersiz midir? Halkı temsil ettiğini söyleyen siyasi partiler Gemlikspor'un bu halinden habersizler midir? Şehirler sembolleriyle tanınırlar ,ilçemizin zeytini nasıl bir sembolse Gemlikspor ismi de bizler için semboldür ,siyasiler boyunlarına atkı asmayı biliyorlar ama taşın altına ellerini koymayı nedense bilmiyorlar. Biz dernek olarak bütün kurum ,siyasi parti, borsalar odalar ve  Belediyeye buradan sesleniyoruz. Futbolda Bölgesel Amatör Lig'den düşen bu takımın hala bu ligde mücadele eden güçlü bir basketbol takımı bulunmaktadır. Gemlikspor sadece bir spor kulübü değil bizi birbirimize bağlayan bir olgudur, gençleri spor yapmaya teşvik etmek onları madde bağımlılığı uçurumundan kurtarmak demektir. Bahsettiğimiz kurum ve kuruluşlar Gemlikspor için adım atmamaları halinde başta dernek olarak bizler ciddi kampanyalar başlatıp takımımızın sahipsiz olmadığını , başta  Gemlikspor  Başkanımız Cumhur Aydın  ve yönetimin arkalarında değil, bizzat yanlarında olduğumuzun bilinmesini isteriz" dedi.

Aydın : "Kendi Cebimden Ödüyorum"

Toplantıya misafir olarak katılan Cumhur Aydın'ın; "Sporcuların ücretlerini  kendim ödüyorum , herkesten daha ucuza ve kaliteli basketbol takımını kurmamıza rağmen sponsor desteği bulamadık ,sahamız bir buçuk senedir bitirilemedi. Kendi saha ve seyirci avantajımızı kaybetmemizin dışında deplasman masraflarını karşılamak zorunda kalıyoruz. Hangi kapıyı çalsak yüzümüze bir şekilde kapatılıyor ilk başlarda art niyet aramıyorduk ancak son zamanlarda yakında kapatırlar beceremezler söylentileri yanıldığımızı göstermektedir. Beklentilerini boşa çıkarmak ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız için zorunluluk haline gelmiştir." açıklamaları şaşkınlık yarattı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2016, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28