banner47

Zeytin Park Gemlik İçin Eşsiz Bir Değer

Bugün GemlikLife olarak Gemlik Karacaali'de bulunan Zeytin Park'ın ziyaretçisi olduk. Zeytin Park, doğa ile iç içe olan, nezih, kaliteli ve sempatik bir tesis.

Zeytin Park Gemlik İçin Eşsiz Bir Değer
banner3

Bugün GemlikLife olarak Gemlik Karacaali'de bulunan Zeytin Park'ın ziyaretçisi olduk. Zeytin Park, doğa ile iç içe olan, nezih, kaliteli ve sempatik bir tesis.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Özellikle kır düğünü yapmak isteyenler için bulunmaz bir şans. Çünkü Gemlik'te zaten kır düğünü yapabileceğiniz alternatif bir yer yok.  Zeytin Park, şehrin gürültüsünden uzak, bizleri yemyeşil doğası ile kucaklayan, huzurlu bir organizasyona ev sahipliği yapabilecek modern bir tesis. Bizleri misafir eden ve aynı zamanda Gemlik'in yerlisi olan işletme sahibi Kubilay Ak'tan, bu modern tesis hakkında sizler için biraz bilgi aldık.

 

 

Kubilay Ak; düğün, nişan, kına, sünnet, doğum günü gibi organizasyonların geçtiğimiz sezon içerisinde gerçekleştirdiklerini ifade ederken, yaklaşık 600 kişilik bir kapasiteye sahip olduklarını belitti. Geçtiğimiz sezon başında açılan Zeytin Park, yaklaşık 40 farklı organizasyona ev sahipliği yapmış. Gelecek sezon için şimdiden hazırlıklara başladıklarını ifade eden Ak, aynı zamanda erken rezervasyon avantajlarının da başladığını sözlerine ekledi.

 

 

Öte yandan düğün, nişan, kına, sünnet ve doğum günü organizasyonları haricinde cafe ve restaurant olarak da hizmet veren Zeytin Park'ın en çok ilgi çeken ürünlerinden biri de "Kekte Kahve" Gemlik'ten ve çevre illerden gelen müdavimler tarafından keyifle tüketiliyor. Kekte Kahve'nin özelliği ise önce fincan şeklindeki kekten kahvenizi yudumlayıp, ardından kekinizi yiyebiliyorsunuz.

 

 

Gemlik'te bulunan en doğal ve en nezih tesislerinden biri olan Zeytin Park misafirlerini bekliyor. Zeytin Park ile iletişim kurabilmek için : 0532 582 60 94 numaralı telefonu arayabilir veya Dr.Ziya Kaya Mah. Ilıca Cad. No:85 Uludağ OSGB yanında bulunan irtibat bürosu ile iletişime geçebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2016, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28