banner47

Hastane İnşaatı İlerliyor

Sağlık Bakanlığı tarafından Gemlik Cihatlı Mahallesi Bölgesinde yapılan 200 yataklı Bölge Hastanesinin inşaatı devam ediyor.

Hastane İnşaatı İlerliyor
banner3

Sağlık Bakanlığı tarafından Gemlik Cihatlı Mahallesi Bölgesinde yapılan 200 yataklı Bölge Hastanesinin inşaatı devam ediyor. 2015 yılı Mayıs ayında temeli atılan Hastanenin yıl içinde hizmete girmesi bekleniyor. Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli ve Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şahmeran Çelenkoğlu ile birlikte hastane inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, mühendis ve mimarların yanı sıra Müteahhit Bülent Kırcal’dan bilgi aldı.

Kaba inşaatının 4 katı biten ve çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte ince işçilik çalışmaları süren Modern Bölge Hastanesinin ulaşımını kolaylaştıracak projeleri hazırladıklarını kaydeden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “ulaşım yollarında kamulaştırma kararları alındı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından da onaylandı. Gemlik Belediyesi olarak yolları genişletme çalışmalarına başlayacağız. Hastane inşaatının hızla ilerlemesi bizi mutlu ediyor. 83 milyon liralık bu dev yatırım yılsonunda hizmete girecek. Eksiksiz olması için tüm birimler titiz bir çalışma sergiliyor. İlçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2016, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER